Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P164

Termeni: Esztergom - Sejur Praga: 8 zilePraga: 8 zile


Cod 116

ZIUA 1 – Plecare din Bucuresti la ora 06h00 de la Restaurantul Cina, pe traseul Pitesti – Ramnicu Valcea - Sibiu – Deva - Arad - Budapesta. Bonus: tur de oras Budapesta, unde puteti admira cele mai deosebite monumente: podurile peste Dunare, Cetatea, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare (Matei Corvin), Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, Insula Margareta, Palatele medievale care se gasesc pe ambele maluri ale Dunarii. Cazare in Budapesta, hotel de 3*.

ZIUA 2 – Mic dejun. Plecare spre Praga prin defileul Dunarii – unde putem admira orasele medievale: Esztergom (locul de incoronare a regilor maghiari).
Popas la Bratislava pentru a admira centrul orasului vechi si cele mai importante monumente: Catedrala St. Martin (loc de incoronare a Mariei Theresa), Palatul Grassalkovich (resedinta presedintelui Slovaciei). Popas la Brno. Seara sosire si cazare in Praga, la hotel de 3*.

ZIUA 3 – Mic dejun.
Tur de oras pentru a admira Vechea Primarie si Turnul cu Ceas, Palatul Kinsky, Biserica Tyn, Teatrul, Casa Municipala, Bulevardul Wenceslas, Opera. Cazare la acelasi hotel.

ZIUA 4 – Mic dejun. BONUS – excursie la Karlovy Vary – renumita statiune climaterica cu izvoare termale dar si cu magazine de sticla si portelanuri fine, unde vom admira: Hotelul Termal, colonadele si izvoarele termale, Teatrul, Hotelul Pupp. Cazarea se realizeaza la acelasi hotel.

ZIUA 5 – Mic dejun. Deplasare la Hradcany (printre cele mai vechi fortarete din Europa) pentru a admira - Castelul, Catedrala St. Vit, Strada de Aur apoi biserica St. Nicolae, Podul Carol. Seara – optional – croaziera pe Viltava. Cazare la acelasi hotel.

ZIUA 6 – Mic dejun. Plecare spre Viena cu oprire in pitorescul oras Ceske Budejovice. Continuarea traseului spre Viena, tur de oras de unde se pot admira Podul Aspern, Observatorul Astronomic “Urania”, Casa de Economii a Postei, Resedinta Guvernamentala si statuia Radetski, Opera, Muzeul National de Istorie a Artei, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg si Catedrala Sf. Stefan (pietonal). Cazarea in Viena, hotel de 3*.

ZIUA 7 – Mic dejun. Deplasare la Schonbrunn (3 ore). Dupa vizitarea palatului, plimbare pe Mariahilfestrasse (4 ore), renumita artera comerciala a capitalei imperiale. Plecare catre Budapesta la ora 16h00.
Cazare in Budapesta, hotel de 3*.

ZIUA 8 – Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire in tara in functie de formalitatile vamale si de trafic.


Servicii incluse:
- cazare: 2 nopti in Budapesta, 4 nopti la Praga, 1 noapte in Viena, la hoteluri de 3* cu mic dejun (conform normelor de clasificare locale);
- transport cu autocar clasificat 3*;
- ghid roman pe traseu;
- vizitele incluse in program.

Servicii neincluse in pret:
- Asigurarea medicala;
- Intrarile la obiectivele turistice;
- Excursiile optionale.

Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel; 2 paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului.
Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar. Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui.
Locurile de imbarcare a turistilor pe traseu sunt: Pitesti (hotel Muntenia), Ramnicu Valcea (Benzinaria Dacos), Sibiu (hotel Continental), Sebes (Casa de Cultura), Deva (gara) si Arad (gara), orele vor fi cunoscute de la ghid in ziua plecarii.