Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P97

Termeni: Praga - Sejur Praga & Viena: 9 zilePraga & Viena: 9 zile

ZIUA 1 (ora 06.00) Plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Bucuresti – Pitesti - valea Oltului – Sibiu – Arad - Ungaria. Cazare in Budapesta.

ZIUA 2 (mic dejun) In BRATISLAVA se viziteaza: Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), partea veche a orasului si plimbare pe faleza de la malul Dunarii. Vizita Monumentul Pacii de la Austelitz. In Brno, vizita Catedrala Sf.Petru si Pavel, Piata Primariei Vechi.. Cazare in Praga.
ZIUA 3 (mic dejun) Deplasare (la 40 Km de Praga) pentru vizitare Castelul Konopiste (tur de castel 45 min.), apoi tur Praga cu autocarul: castelul Praga (Hradul), catedrala St. Vit, Manastirea Loreta, Ulita de Aur, Podul Carol, Cartierul Mala Strana cu biserica St. Nicolae. Timp liber. La ora 21: intoarcere cu autocarul la hotel. Cazare in Praga.

ZIUA 4 (mic dejun) Excursie la Karlovy Vary - perla statiunilor cehe. Cazare in Praga.

ZIUA 5 (mic dejun) Tur pietonal in Praga: orasul Vechi, piata Primariei, Ceasul cu Sfinti, cartierul evreiesc din Praga, Vaclavske Namestie (zona pietonala cu magazine de lux). Timp liber. Seara, optional, croaziera pe Vltava. Cazare in Praga.

ZIUA 6 (mic dejun) Plecare spre Viena. Tur cu autocarul pe traseul: Roata Mare din Prater (oprire), sediul ONU, Turnul Dunarii, traversarea Dunarii si RINGUL VIENEZ (Opera, Muzeul de Arta, piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre). Timp liber; la ora 17 - deplasare la hotel. Seara, optional, deplasare cu autocarul in Grinzing pentru cina vieneza (aproximativ 25€). Cazare in Viena.
ZIUA 7 (mic dejun). Plimbare pietonala in RINGUL VIENEZ. Piata Maria Tereza, Piata Eroilor, Palatul Hofburg, catedrala St. Stefan, strazile comerciale Kartnerstrasse si Graben, Coloana Ciumei. Sugestii: Mmuzeele din Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Muzeul de Stiinte Naturale, Cripta Capucinilor. Timp liber. Cazare in Viena.

ZIUA 8 (mic dejun) Vizita la palatul Schonbrunn sau pentru turistii care nu viziteaza palatul, plimbare in parcul si gradinile palatului. Deplasare cu autocarul in centrul Vienei. Timp liber. Plecare din Viena la ora 14 spre Budapesta. Se parcurge BUDAPESTA spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, seara, optional (aproximativ 27€), croaziera (minim 20 persoane) pe Dunare (aproximativ 2 ore, cu cina festiva bufet, muzica). Turistii care nu participa la croaziera, timp liber in zona comerciala Corso – Dunare, a podurilor Margareta - Elisabeta si a hotelurilor Intercontinental – Mariott. Apoi (toti turistii) deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Budapesta.
ZIUA 9 (mic dejun) Plecare din Ungaria pe ruta: Arad – Deva - Sibiu – valea Oltului – Pitesti. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale etc.) aproximativ la ora 24, in Piata Victoriei


Pretul include:
• Servicii ghid roman;
• 8 cazari in hoteluri de 3*** si 2**; hoteluri de 2**: camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus;
• 8 mic dejun la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelului
• Transport (fara ziua 5) cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari.

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult etc.) si nici ghizii pentru acestea.