Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P200

Termeni: Moscova - Sejur RUSIA - Estonia, Finlanda: 10 zileRUSIA - Estonia, Finlanda: 10 zile


Cod 109

Ziua 1 Sambata 26.06 BUCURESTI - MOSCOVA
Intalnire cu reprezentantul agentiei de turism organizatoare la 04.30 in aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru zbor Bucuresti – Moscova, cu escala la Budapesta. Dupa aterizare si formalitatile de frontiera, transfer pentru cazare la hotel Turist de 3* (sau similar). Dupa amiaza incepem vizita in Moscova cu catedrala Sfantul Vasile Blajenii, o adevarata minune a arhitecturii rusesti, ce se ridica in faimoasa Piata Rosie (simbolul de necontestat al orasului), Teatrul Balsoi (infiintat in 1776 printr-un decret imperial), catedrala Mantuitorului, catedrala Voznesensky. Cazare la Moscova.

Ziua 2 27.06 MOSCOVA
Mic dejun. Continuam cu explorarea Kremlin-ului, rezidenta tuturor tarilor si actuala resedinta a presedintului, unde vom privi ca Napoleon Bonaparte la superbele cupole aurite si la cele 17 biserici ale cetatii. O alta atractie a Kremlin-ului este Marele Clopot (Tsar Kolokol) ciuntit de un obuz inamic. Dupa amiaza vizitam cateva statii de metrou, adevarate palate subterane, in care arta ruseasca isi dezvaluie splendorile. Acestea sunt decorate cu candelabre si arcuri din marmura de felurite culori. Constructia metroului a inceput in anul 1930, avand 256 Km si cuprinde 138 de statii. Cazare la acelasi hotel in Moscova.

Ziua 3 28.06 MOSCOVA – Serghiev Posad
Dupa micul dejun, iubitorii de arta, pot admira Galeria Tretiakovska, unde se gasesc cele mai renumite capodopere ale picturii ruse. Timp liber in Moscova pentru plimbari si ultimele cumparaturi, sau optional vizita la Serghiev Posad, in inima Ortodoxiei Ruse, cu renumita manastire a Sfintei Treimi St. Sergius Lavra (construita in 1422 de St. Nicon, ucenicul St. Serghie, la 30 de ani de la moartea St. Serghie, pentru depunerea moastelor sale) si birerica St. Nicon. Seara transfer la gara pentru plecarea spre Sankt Petersburg in vagoane cuseta cu cate 4 pasageri. Optional supliment pentru cuseta pentru 2 persoane.

Ziua 4 29.06 SANKT PETERSBURG
Dimineata sosire in Sankt Petersburg. Incepem explorarea Sankt Petersburgului cu turul de oras in care admiram ansamblurile arhitecturale, soborurile, palatele si podurile vestite in toata lumea: Calaretul de Arama, Bulevardul Nevskii Prospect-primul bulevard construit in Sankt Petersburg, Piata Regala, vizita manastirii Lavrei Aleksandro-Nevskii. Continuam vizitarea orasului cu cea mai veche constructie a sa, Fortareata Petru si Pavel ridicata pe malul raului Neva apoi Muzeul Ermitage unul dintre cele mai mari muzee de arta din lume. Colectiile sale impresionante adapostesc peste 3 milioane de exponate. Cazare la Sankt Petersburg.

Ziua 5 30.06 SANKT PETERSBURG – Peterhof
Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistiilor sau excursie optionala la Peterhof (5 - 6 ore), unde se va vizita unul dintre cele mai impresionante palate construite de Petru Cel Mare (1710 - 1714) - Monplezir, resedinta a tarilor rusi. Acesta se aseamana foarte mult cu palatul Versailles din Franta, avand in interior o camera a oglinziilor, iar sala de bal fiind decorata cu numeroase candelabre. In parcurile sale numeroase alei sunt imprejmuite de fantani arteziene si cascade. Intoarcere la Sankt Petersburg pentru cazare.

Ziua 6 01.07 SANKT PETERSBURG – Tarskoe Selo
Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistiilor sau excursie optionala la Tarskoe Selo, devenita resedinta de vara a tarilor Rusiei. Timp de doua secole, multi arhitecti renumiti au contribuit la crearea unui ansamblu unic de palate, pavilioane, parcuri si lacuri. Cea mai uimitoare dintre atractiile de aici este camera de chihlimbar, faurita din 10 tone de placi de chihlimbar, poleite cu foita de aur, creata de catre artizanii germani si rusi, la inceputul secolului al 18-lea si oferita de catre regele Prusiei, Friedrich Wihelm I, aliatului sau rus, tarul Petru cel Mare, in 1716. Cazare si cina la Sankt Petersburg.

Ziua 7 02.07 SANKT PETERSBURG – Shopping
Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor pentru shopping pe celebrul Bulevard Nevskii Prospect. Cazare la Sankt Petersburg.

Ziua 8 03.07 SANKT PETERSBURG - TALLIN - HELSINKI
Mic dejun. Plecare spre Estonia. Incepem vizita cu ghid local in Tallin, capitala celei mai mici republici Baltice, bijuterie a arhitecturii medievale cu: Zidurile si Portile Orasului Vechi, castelul Tompea, catedrala Alexandr Nevsky si Piata Primariei. Seara imbarcare pe ferry boat pentru traversare in Finlanda. Cazare la Helsinki.

Ziua 9 04.07 HELSINKI - TURKU
Dupa micul dejun, tur de oras cu ghid local in frumoasa capitala finlandeza: Piata Senatului, catedrala Lutherana, monument dedicat lui Sibelius, Parlamentul si Templul Circular. Timp liber in Helsinki sau excursie optionala spre Turku, cel mai vechi oras si important port al Finlandei, pentru a vizita catedrala Gotica si Castelul din secolul al XIII-lea. Intoarcere pentru cazare la Helsinki.

Ziua 10 05.07 HELSINKI - BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitia turistilor in Helsinki pentru plimbari si ultimele cumparaturi. Dupa amiaza, imbarcare pentru zborul spre tara, cu escala la Budapesta.Pretul include:
- bilet de avion Bucuresti - Moscova - Helsinki - Bucuresti, zbor Malev. Compania aeriana poate modifica orarul de zbor, cu respectarea termenelor legale de notificare.
- transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2- 4* si traversarea cu ferry-boat-ul: Tallin - Helsinki;
- o cazare pe ferryboat in cabine de 4 paturi;
- 8 cazari cu mic dejun la hoteluri de 3 stele;
- ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.


NU sunt incluse in pret (si se achita in tara):
- asigurarea medicala si ghizii locali in afara oraselor mentionate.
- transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat minim 2 - 4* pentru vizitele optionale din zilele 3, 5, 6 si 9.
- biletele pt. vizitarea obiectivelor din Rusia (se achita in tara), total = 75 €
- taxe de aeroport, transfer aeroport - hotel - aeroport, ghizii locali in Moscova, Sankt Petersburg, Talinn, Helsinki, croaziera pe Neva, total = 295 €.
- Excursiile optionale: Serghiev Posad 30 €, Peterhof 35 €, Tarskoe selo 45 €, Turku 30 €, toate minim 25 persoane.
- taxa de viza si prelucrare acte 55 €.