Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P91

Termeni: New York - Sejur S. U. A. - coasta de est: 11 zileS. U. A. - coasta de est: 11 zile

Ziua 1 (Sambata, 23 August):
Se pleaca din Bucuresti de pe aeroportul international Otopeni catre Chicago. Sosire in Chicago. Transfer la hotel. Seara, cazare la Hotel Holiday Inn & Suites (****) in Chicago.

Ziua 2 (Duminica, 24 August):
Dupa micul dejun, program la alegere de vizitare a orasului sau shopping. Dupa amiaza, va recomandam Turul City Highlights in care se viziteaza cele mai importante zone ale orasului: Sears Tower, Palmer House Hilton, Art Institute, Museum Campus, Navy Pier, Water Tower, Rock 'N Roll McDonald's, Marriott Hotel, Wrigley Building, Fort Dearborn si Marshall Field. Seara, cazare la Hotel Holiday Inn & Suites (****) in Chicago.

Ziua 3 (Luni, 25 August):
Dupa micul dejun, program la alegere de vizitare a orasului sau shopping. Dupa amiaza, va recomandam Turul North Shore Suburbs. Se merge pe Lake Shore Drive si Strada Sheridan, avand lacul Michigan in dreapta. Se trece prin campusul Universitatii Northwestern si prin cartierele cochete din nordul orasului, pentru a ajunge in Gradina Botanica. Aici, se face o plimbare cu tramvaiul prin gradina pentru a admira si fotografia plantele si arborii exotici, in timp ce un ghid specializat va oferi detalii despre exponatele pe langa care veti trece. Se pot achizitiona souvenir-uri si se pot face plimbari individuale prin parc. Seara, cazare la Hotel Holiday Inn & Suites (****) in Chicago.

Ziua 4 (Marti, 26 August):
Dupa micul dejun, program la alegere de vizitare a orasului sau shopping. Dupa amiaza, va recomandam Croaziera « Architectural River ». In timpul croazierei, un ghid specializat va vorbi despre arhitectura cladirilor pe langa care veti trece in periplul pe raul Michigan. Va fi o adevarata lectie de arhitectura si istorie care va intregi imaginea despre Chicago. Seara, cazare la Hotel Holiday Inn & Suites (****) in Chicago.

Ziua 5( Miercuri, 27 August):
Dupa micul dejun, program la alegere de vizitare a orasului sau shopping. Dupa amiaza, va recomandam Turul South Shore Suburbs. Veti vizita: Parcul Grant, Planetarium-ul Adler, Institutul de Arta Chicago, Acvariul Shedd - cel mai mare acvariu din lume, Muzeul National de Istorie, Parcul Jackson - locul unde s-a tinut Ceremonia infiintarii Statului American, acum 400 de ani. Urmeaza Universitatea Chicago, impresionanta prin arhitectura sa in stil englezesc, Muzeul de Stiinta si Istorie - un tribut adus omului si ingenuitatii acestuia, Lake Power Towers - cea mai inalta cladire de locuinte din lume. Seara, cazare la Hotel Holiday Inn & Suites (****) in Chicago.

Ziua 6 (Joi, 28 August):
Dupa micul dejun, program la alegere de vizitare a orasului sau shopping. Dupa amiaza, program la alegere sau shopping. Seara, cazare la Hotel Holiday Inn & Suites (****) in Chicago.

Ziua 7 (Vineri, 29 August):
Mic dejun. Se zboara din Chicago catre New York. Sosire in New York. Transfer la Hotel. Seara, cazare la Hotel Heldrich (****) in New Jersey.

Ziua 8 (Sambata, 30 August):
Dupa micul dejun, program individual de vizitare a orasului. Va recomandam turul Hop On - Hop Off, unde puteti sa va creati propriul itinerariu si sa vizitati cele mai importante si mai frumoase atractii turistice ale New York-ului. Acest tur panoramic include transportul cu autobuze double-decker catre cele mai frumoase atractii ale orasului. Turul nu include si biletul de intrare la obiective si este valabil 48 ore iar durata turului este de aproximativ 2-3 ore, in functie de tipul turului ales.
- Uptown Loop (2 ore) include: Central Park, Lincoln Center, Theater District, Rockefeller Plaza, Radio City, Catedrala Sf. Patrick, Fifth Avenue, Muzeul American de Istorie Naturala, Catedrala St. John the Divine, Harlem, muzeul de Arta Metropolitan, Muzeul de Arta Guggenheim si alte faimoase atractii culturale;
- Downtown Loop (3 ore) include: Empire State Building, Greenwich Village, SoHo, Little Italy, Chinatown, Wall Street, Parcul Battery (punctul de plecare cu ferry-boat-ul pentru Statuia Libertatii si Insula Ellis), South Street Seaport, Times Square, Rockefeller Plaza, Radio City, sediul Natiunilor Unite;
- Brooklyn Loop (2 ore) include: Gradina Botanica, Muzeul de Arta Brooklyn, Antique Furniture District, Fulton Mall, Piata Grand Army, Piata Cadman, Biblioteca Publica din Brooklyn si multe altele. Seara, puteti alege unul din restaurantele aflate in preajma hotelului pentru a savura o cina tipic americana. Seara, cazare la Hotel Heldrich (****) in New Jersey.

Ziua 9 (Duminica, 31 August):
Dupa micul dejun, program la alegere de vizitare a orasului cu Turul Hop On - Hop Off. Seara, optati pentru vizionarea unui Spectacol pe Broadway: “Mamma Mia”, “Fantoma de la Opera”, “Les Miserables”, “Jersey Boys”. Broadway este un bulevard faimos, plin de sali de teatru somptuoase, unde se pot viziona musical-uri, show-uri extravagante, dar si piese de teatru. Decorurile fascinante si cei mai buni actori fac din Broadway atractia principala a Metropolei, iar dumneavoastra va ofera sansa de a petrece seara perfecta!
* “Fantoma de la Opera” – muzical, drama. Cea mai cunoscuta piesa, cel mai minunat spectacol, care in 1988 a castigat 7 premii Tony pentru cea mai buna piesa muzicala, “Fantoma de la opera” se bazeaza pe romanul scris de Gaston Leroux. Piesa dezvaluie existenta unei fantome in Opera de la Paris care dupa ce devine spaima tuturor artistilor se indragosteste de o tanara soprana pe care o incurajeaza sa devina o noua stea a operei prin punerea in evidenta a tuturor talentelor sale extraordinare.
* "Jersey Boys" - muzical, comedie / drama. Jersey Boys au castigat un premiu Tony pentru cea mai mai buna piesa muzicala a anului. Spectacolul iti da senzatia ca plutesti prin muzica lui Frankie Valli si a celor de la The Tour Seasons. Descopera secretul unei prietenii de 40 de ani intre 4 baieti si secretul succesului lor care i-a dus pe culmea cea mai inalta a performantelor in muzica rock’n’roll. Seara, va recomandam Croaziera Bateaux New York, in acordurile muzicii si dansului. Totodata veti avea parte de o cina savuroasa la bordul vasului pe toata durata croazierei. Cazare la Hotel Heldrich (****) in New Jersey.

Ziua 10 (Luni, 1 Septembrie):
Dupa micul dejun, program la alegere de vizitare a orasului sau shopping. Va recomandam shopping pe Madison Avenue si Fifth Avenue. New York este cu siguranta capitala shopping-ului de calitate, a modei si a magazinelor de lux. Magazinele pe care le gasiti pe Madison Avenue si Fifth Avenue sunt cu siguranta deosebite. Acestea sunt punctele de desfacere ale celor mai mari case de moda din lume: Armani, Bulgari, Gucci, Versace, Tommy Hilfiger, Prada, Macy’s, Barneys, Tiffany, Bergdorf, Louis Vuitton, Dior si multe altele. Puteti sa cumparati haine de calitate, bijuterii, parfumuri, ceasuri si alte accesorii. Dupa amiaza, transfer la aeroportul din New York. Se pleaca din New York catre Romania

Ziua 11 (Marti, 2 Septembrie):
Sosire la Bucuresti pe aeroportul international Otopeni.


Servicii incluse in pret:
• Bilet avion Bucuresti - Chicago ; New York – Bucuresti;
• Bilet avion: Chicago - New York;
• Transferuri aeroport – hotel – aeroport in Chicago si New York;
• 6 nopti de cazare in camere duble si mic dejun la Hotel Holiday Inn & Suites (****) in Chicago;
• 3 nopti de cazare in camere duble si mic dejun la Hotel Heldrich (****) in New Jersey;
• Asistenta obtinere viza Statele Unite;
• Insotitor de grup din partea agentiei;

Nu sunt incluse in pret:
• Taxe de aeroport (~335€);
• Asigurare medicala (~10€);
• Excursiile optionale:
1. Croaziera “Architectural River Cruise” in Chicago (26$);
2. Turul North Shore Suburbs in Chicago (25$);
3. Turul City Highlights in Chicago (25$);
4. Turul South Shore Suburbs in Chicago (25$);
5. Turul Hop On - Hop Off in New York (39$);
6. Spectacol pe Broadway in New York (105$);
• Taxa de viza SUA: 131$ (taxa interviu) + 11$ (taxa pin);

Acte necesare si conditii de inscriere:

1. Acte necesare obtinerii vizei SUA

• Pasaport valabil minim 6 luni de la data efectuarii deplasarii;
• O fotografie recenta color (se va efectua la studioul foto al Ambasadei);
• Documente referitoare la proprietati (cópii dupa titluri sau certificate de proprietate pentru case, apartamente si alte proprietati);
• Documente referitoare la locul de munca (cópii dupa contractul de munca si cartea de munca, adeverinta de salariat, talon de pensie);
• Documente referitoare la situatia financiara (extrase de cont, certificate de investitor);
• Documente referitoare la situatia familiala (certificate de casatorie, certificate de nastere);
• Documente referitoare la afacerea solicitantului (extrase de cont, bilanturi anuale, statutul firmei si acte de constituire);

2. Conditii de inscriere

• Data limita de inscriere: 1 IUNIE 2008;
• La inscriere sunt necesare urmatoarele:
1. Avans de minim 500€/persoana;
2. Copie pasaport si buletin;
3. Copie chitanta de la banca Transilvania pentru plata taxei PIN;
4. Dosar complet obtinere viza SUA ;
• Al doilea termen de plata: 1 IULIE 2008, in valoare de 500€/persoana;
• Restul de plata: pana la data de 1 AUGUST 2008 (restul de plata din pachetul de servicii, taxele de aeroport, suplimentul de camera single, excursiile optionale, asigurarea medicala etc.).