Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P107

Termeni: New York - Sejur S.U.A. cu Hawaii: 20 zileS.U.A. cu Hawaii: 20 zile


Cod 131

Ziua 1 – intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda Bucuresti - Otopeni la ora 12:55; decolare la ora 14:50 spre New York. Sosire in New York la 17:30 si transfer la hotel. Timp liber pentru acomodare si plimbare prin zona.

Ziua 2 – New York – dupa micul dejun incepem turul panoramic al celui mai mare oras din SUA unde puteti admira : Times Square, Macy’s, Madison Square Garden, Empire State Building, Soho, Chinatown, Ground Zero, podul Brooklyn, cladirea ONU, centrul Rockefeller, 5th Avenue, catedrala Sf Ioan Botezatorul, Central Park si Statuia Libertatii. Dupa-amiaza timp liber pentru a descoperii orasul pe cont propriu.

Ziua 3 – New York – mic dejun. Timp liber sau optional tur de o zi la Philadelphia - locul de nastere al Constitutiei si Declaratiei de Independenta a SUA, ce a fost semnata aici in 1776. Turul include si Centrul National pentru Conventii, precum si faimosul Clopot al Libertatii.

Ziua 4 – New York – Trezire matinala si transfer la aeroport pentru zborul spre San Francisco - decolare – 07:45 aterizare in San Francisco – 10:07. Tur panoramic de oras : Opera, centrul civic, Twin Peaks, misiunea Dolores, Vista Point. Dejun. Cazare

Ziua 5 – San Francisco – mic dejun. Ziua incepe cu turul panoramic de oras: Union Square, Cliff House, Fisherman’s Wharf, Presidio North, China Town, Golden Gate si optional inchisoarea Alcatraz. Dupa amiaza timp liber pentru plimbare.

Ziua 6 – San Francisco - mic dejun. Zi libera la dispozitia dumneavoastra. Optional puteti face un tur de o zi la Carmen si Monterrey. Daca nu, puteti colinda orasul pentru a-i descoperi farmecul sau aparte. Seara puteti incerca unul din numeroasele restaurante cu specific international.

Ziua 7 – San Francisco – mic dejun. Dimineata devreme se pleaca spre Yosemite National Park, unul din cele mai vizitate parcuri nationale din SUA. Dupa cateva ore petrecute in aceasta zona mirifica se pleaca spre sud ocolind muntii Sierra Nevada pentru a ajunge seara in regiunea Mammoth Lakes. Cazare in zona Fresno.

Ziua 8 – Fresno – Dupa micul dejun se pleaca spre Las Vegas prin Desertul Marelui Bazin, facut celebru de filmele western difuzate in intreaga lume. Pranz. Spre seara se ajunge in Las Vegas. Tur panoramic pentru a descoperii istoria acestei localitati ce a primit numele de “Oras al pierzaniei“. Cazare in Las Vegas.

Ziua 9 – Las Vegas – mic dejun – dimineata devreme transfer catre aeroport pentru a va imbarca la bordul unui avion de mici dimensiuni ce va ofera posibilitatea de a admira de sus privelistea spectaculoasa a lacului Mead si raului Colorado, pentru a ateriza in apropiere de Marele Canion. Urmeaza o plimbare cu autocarul cu mai multe opriri pentru a imortaliza acest monument natural si la Observatorul Yavapai. Pranz. Dupa un zbor de aproximativ o ora se revine in Las Vegas.

Ziua 10 – Las Vegas – dimineata se face transferul spre aeroport; imbarcare cu directia Hawaii cu escala in Salt Lake City. Sosire si transfer la hotel in Oahu - Honolulu. Timp liber pentru acomodare si odihna.

Ziua 11 – Honolulu – mic dejun – ziua incepe cu un scurt tur al insulei pentru a descoperi de ce Hawaii este o destinatie atat de cautata. Veti admira plajele renumite printre care faimoasa plaja Wakiki, plantatiile de ananas si optional Muzeului National USS Arizona ce include si vizitarea acestui vas - victima a atacului din Pearl Harbour. Dupa amiaza timp liber pentru plaja si plimbare.

Zilele 12-13 – Honolulu – mic dejun - timp liber pentru relaxare, plaja, shopping. Optional un tur complet al insulei Oahu – Honolulu –Dole Plantation, Diamond Headrater, plantatiile de ananas, plajele cu nisip fin. Seara va puteti plimba pe faleza sau incerca o masa traditionala cu spectacol artistic specific Polineziei.

Ziua 14 – Honolulu – mic dejun - dupa ultima sedinta de shopping si o scurta baie in apele Pacificului se face transferul spre aeroport pentru zbor spre Los Angeles. Sosire seara tarziu si transfer la hotel.

Ziua 15 – Los Angeles – mic dejun - incepem ziua cu un tur panoramic de oras de o de zi ce cuprinde principalele puncte de interes ale “Orasului ingerilor” printre care: Hollywood - unde veti admira celebrele Walk of Fame si Kodak Theatre (locul unde se decerneaza premiile Oscar), Melrose Avenue, Sunset Strip, Rodeo Drive Shops, Westwood Village, Olvera Street, Venice Beach, Beverly Hills.

Ziua 16 – Los Angeles – mic dejun - ziua de astazi este dedicata filmului, avand ocazia sa faceti un tur optional de o zi al Universal Studios Hollywood – pentru a vedea modul in care se realizeaza decorurile, scenele de actiune si filmarile unor pelicule celebre. Veti intra pe platourile de filmare si veti putea descoperi uriasa munca si investitiile din spatele unui film de succes.

Ziua 17 – Los Angeles – mic dejun - timp liber la dispozitia dumneavoastra sau puteti opta pentru un tur optional de o zi la Anaheim, locul unde se afla Disney Park California.

Ziua 18 – Los Angeles – mic dejun – dimineata devreme se face transferul la aeroport pentru zborul spre New York, decolare Los Angeles - 08:00 – aterizare New York - 16:49. Sosire si transfer la hotel.

Ziua 19 – New York – mic dejun – Timp liber pentru cumparaturi sau un tur optional la Washington - tur panoramic cu principalele puncte de interes: memorialul Jefferson, muzeul Holocaustului, Memorialul Franklin D. Roselvelt, Casa Alba, US Capitol. Dejun sau cina, in functie de excursiile prevazute.

Ziua 20 – New York – mic dejun - ultimele ore libere pentru ultimele cumparaturi - transfer la aeroport pentru zborul spre Bucuresti – decolare New York – 15:00 - aterizare Bucuresti – 10:20.


Servicii incluse:
- transport avion international Bucuresti - New York si retur cu Delta Airlines; zboruri interne: New York - San Francisco; Las Vegas - Honolulu (via Salt Lake City) si Honolulu - Los Angeles; Los Angeles – New York;
- transferuri si parcurs intern cu autocar/microbuz;
- 19 nopti cazare in hoteluri de 3*, 18 mic dejun; dejun sau cina in zilele mentionate in program;
- vizitele si tururile prevazute in program;
- reprezentant ONT pe parcursul excursiei;
- asigurarea in caz de insolvabilitate/faliment al agentiei de turism organizatoare.


Nu sunt incluse:
- taxe aeroport (in prezent 230€; acestea pot suferi modificari pana in momentul emiterii biletelor de avion);
- taxa viza - nerambursabila (131$) si alte cheltuieli necesare pentru obtinerea vizei;
- cheltuieli de natura personala cum ar fi: bauturi la mese, telefoane, bacsisuri pentru ghizi locali/soferi, bagajisti etc. (aproximativ 80-100$);
- taxe/vizite neprevazute in program; excursiile optionale - care se organizeaza si achita la agentie;
- asigurare medicala obligatorie;
- asigurare storno (recomandata de catre agentie).


Conditii de participare:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii;
- rezervare bilet avion si servicii sol; extras cont bancar;
- adeverinta serviciu/talon pensie in original; copie dupa cartea de munca; declarare proprietati;
- 1 formular viza completat pentru doamne si 2 pentru domni; 2 fotografii color tip pasaport 5x5 cm
- taxa de viza 131+11 USD se achita personal de catre turist, la orice sucursala a Bancii Transilvania. Dupa efectuarea platii, turistul se va programa pentru interviu la telefonul Consulatului. Prezenta la interviu este obligatorie pentru fiecare turist.


Mentiuni:
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare, masa si transport este acordata in mod oficial de autoritatile de resort din SUA, conform standardelor proprii.
Asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.
Agentia nu este raspunzatoare pentru situatiile cand unui turist i se interzice de catre punctele de frontiera iesirea din Romania sau intrarea in tara de destinatie si nu i se poate imputa restituirea sumelor achitate, turistii sunt raspunzatori pentru indeplinirea tuturor formalitatilor necesare obtinerii vizei turistice.
Conform regulilor internationale, ziua turistica hoteliera incepe dupa ora 16:00 si se incheie la ora 12:00. In cazul in care turistul intarzie la programul stabilit nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri, iar in cazul in care prin atitudinea sau actiunile intreprinse produce un prejudiciu (chiar si grupului sau agentiei – inclusiv prin nerealizarea unor parti din program din cauza acestuia) turistul este direct raspunzator pentru pagubele si neplacerile provocate, urmand a plati despagubiri daca acest lucru se impune.
Firma/ghidul grupului isi rezerva dreptul de a modifica programul pe zile sau ordinea obiectivelor de vizitat in functie de anumite conditii obiective, dar fara a se afecta structura generala a programului. Firma nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta sau daca un mijloc de transport este schimbat cu un altul din motive obiective.
Taxele de viza, aeroport, iesire din tara, tarifele zborurilor interne si alte taxe pot fi modificate/introduse fara preaviz de catre autoritatile de resort pana la data plecarii in excursie sau pe durata desfasurarii acesteia, diferenta de pret urmand a fi achitata de catre turisti.
Firma nu este responsabila pentru modificarea orarelor de zbor sau a tarifelor acestora si nici pentru eventualele modificari ale programului survenite datorita acestora.
Conditiile de participare si penalizare in caz de retragere, dupa inscriere si achitare, sunt prevazute in Contractul de comercializare a pachetelor de servicii.
Termen de inscriere: 60 zile inaintea plecarii; la inscriere se achita 30 la suta din valoarea excursiei, diferenta pana la plata integrala se achita cu minim 20 zile inaintea plecarii sau mai devreme daca este impus acest lucru de terti (compania aeriana sau furnizorii de servicii la sol). Contravaloarea excursiei poate fi achitata in lei la cursul BNR din ziua platii + 2 la suta.