Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P73

Termeni: Bergen - Sejur Scandinavia: 11 zileScandinavia: 11 zile

Ziua 1: BUCURESTI – STOCKHOLM
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru imbarcare cursa CSA/Austrian Airlines, cu destinatia Stockholm (schimbarea cursei la Praga/Viena). Sosire la Stockholm. Transfer si cazare la hotel 4*. Dupa-amiaza, va propunem o plimbare in “Venetia Nordului” cu insotitorul de grup: Skansen, muzeu in aer liber de unde se poate admira si cea mai frumoasa panorama a orasului; catedrala Storkyrkan, cea mai veche din oras; insula Gamlastan de unde se poate admira Palatul Regal si statuia lui Birger Jarl, intemeietorul orasului; “Casa Nobilimii” situata in partea veche a orasului.

Ziua 2: STOCKHOLM
Micul dejun. Tur de oras cu ghid local cu scurte opriri la Palatul Regal, la Parlament, pe insula Djurgarden si boemele stradute ale orasului vechi (Gamla Stan). Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Seara, cazare hotel 4*.

Ziua 3: STOCKHOLM – OSLO
Dupa micul dejun, plecam spre Oslo. Pe drum, oprire in orasul Karlstad, situat pe malul celui mai intins lac din Suedia, Vanern. Sosire la Olso si cazare la hotel 3*.

Ziua 4: OSLO
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local in capitala Norvegiei cu scurte opriri la: parcul de sculpturi Vigeland, Palatul Regal, Primaria, Parlamentul. Dupa-amiaza, ne vom plimba cu insotitorul de grup pe artera comerciala Grensen, la capatul careia se afla Catedrala Domkirke sau, optional, vom vizita Muzeului Vikingilor. Cazare hotel 3*.

Ziua 5: OSLO – LEIKANGER
Mic dejun. Plecam din Oslo spre Gol, de-a lungul vaii Hallingdal. Posibilitate de scurta ocolire pentru vizitarea optionala a Bisericii Torpo Stave, una dintre cele mai vechi biserici din lemn din Norvegia si a Centrului Somonului Salbatic. Scurta traversare de fiord cu ferryboat-ul de la Fodnes la Manhiller. Cina si cazare la hotel 3* in Leikanger.

Ziua 6: LEIKANGER – FLAM – BERGEN
Dupa micul dejun, croaziera de-a lungul celui mai spectaculos si mai adanc fiord din lume, Sogn la bordul vasului M/S Lady Elizabeth (doua ore). Dupa o uimitoare traversare a celui mai ingust fiord, Naeroy, debarcare in localitatea Gudvangen si plecare spre Flam, o asezare unica in Europa prin pitorescul ei. Optional, urcare cu trenul montan spre Myrdal. Plecare spre Bergen, al doilea oras ca marime din Norvegia, traversandu-se Canionul Stalheim. Cazare la hotel 3* in regiunea Bergen.

Ziua 7: BERGEN
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local: cartierul Briggen (orasul medieval), biserica Sf. Maria, Piata de Peste si Flori. Dupa-amiaza, urcare optionala cu funicularul pe Muntele Floyen, pentru o frumoasa imagine panoramica a orasului Bergen. Cazare la hotel 3* in regiunea Bergen.

Ziua 8: BERGEN – GEILO
Dupa micul dejun, timp liber pentru cumparaturi. Dupa-amiaza, plecam spre Geilo, cea mai populara statiune montana norvegiana. Pe drum, traversam cu ferryboat-ul fiordul Bruravik – Brimmes si ne oprim la spectaculoasa cascada Voringsfoss. Cazare la hotel 3*in Geilo.

Ziua 9: GEILO – OSLO – COPENHAGA
Dupa micul dejun, plecam spre Oslo pentru imbarcare ferryboat DFDS Seaways cu destinatia Copenhaga. Cazare in cabine cu 2 paturi.

Ziua 10: COPENHAGA
Mic dejun pe vas. Sosire la Copenhaga la ora 09:30. Tur de oras cu ghid local incluzand: vizita panoramica a Palatului Amalienborg si a Parlamentului Danez, vechiul port Nyhavn, scurta oprire pentru admirarea Micutei Sirene. Transfer la hotel 3* si cazare. Dupa-amiaza, va recomandam vizita optionala cu insotiorul de grup a gradinilor Tivoli.

Ziua 11: COPENHAGA – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa CSA/Austrian Airlines (cu schimbarea cursei la Praga/Viena). Sosire la Bucuresti.

SERVICII INCLUSE:
• transport avion Bucuresti – Stockholm si Copenhaga – Bucuresti (cu escala la Praga/Viena) cu compania CSA/Austrian Airlines
• 9 nopti cazare in hoteluri de 3*/4* cu mic dejun: 2 nopti in Stockholm, 2 nopti in Oslo, 1 noapte in Leikanger, 2 nopti in regiunea Bergen, 1 noapte in Geilo, 1 noapte in Copenhaga
• 1 noapte cazare pe ferryboat cu mic dejun intre Oslo si Copenhaga, in cabine cu 2 paturi
• 1 cina in Leikanger
• 2 ore croaziera pe fiordul Sogn
• 2 traversari cu ferryboat-ul intre Fodnes - Manhiller si Bruravik – Brimmes
• transferurile si tururile mentionate in program
• insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:
• taxele de aeroport: 175€/persoana (pot suferi modificari)
• asigurarea medicala
• asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice)
• intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.