Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P54

Termeni: Copenhaga - Sejur Scandinavia - pe urmele vikingilor: 9 zileScandinavia - pe urmele vikingilor: 9 zile

03 Iulie: Bucuresti – Copenhaga
Intalnire la ora 12:20 cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda pentru plecare spre Copenhaga (decolare la 14:20), zbor KLM. Aterizare in Amsterdam la 18:40 si decolare la 20:05. Sosire in Copenhaga la 20:05, transfer si cazare la Hotel Norlandia Richmond 3* sau similar.

04 Iulie: Copenhaga
Mic dejun la hotel. Tur panoramic de oras cu ghid (3 ore) ce include vizite la Palatul Regal Amalienborg, Palatul Christiansborg (sediul Parlamentului Danez), Fantana Gefion, Nyhavn si, bineinteles, simbolul orasului: faimoasa statuie “Mica Sirena”. Dupa-amiaza libera pentru plimbari individuale. Va recomandam vizite la Parcul Tivoli sau la muzee. Cazare la Hotel Norlandia Richmond 3* sau similar.

05 Iulie: Copenhaga – Oslo
Mic dejun la hotel. Dimineata timp liber pentru plimbari individuale. Transfer in port si imbarcare pe nava apartinand DFDS Seaways, care asigura transportul spre Oslo, cu plecare la ora 17:00. Cina pe vas si cazare in cabina interna cu 2 paturi, dotata cu baie si dus.

06 Iulie: Oslo
Mic dejun pe nava. Sosire in Oslo aprox. la 09:15 si transfer la hotel. Tur panoramic de oras cu ghid (3h), inclusiv Palatul Regal, Parcul de Sculpturi Vigeland, Primaria si oprire pentru a admira peninsula Bygdøy. Dupa-amiaza libera. Va recomandam vizite la muzee (mai ales Muzeul Navelor Vikinge). Cazare la Hotel Scandic KNA 3* sau similar.

07 Iulie: Oslo – Stockholm
Mic dejun la hotel. Transfer cu autocarul spre Stockholm, trecand prin provincia Vãrmland.
Veti parcurge orasul Kalrstad, Lacul Vänern (cel mai mare din Suedia). Pe traseu veti admira spectacolul naturii si combinatia fascinanta de paduri si lacuri. Sosire in Stockholm (“Venetia Nordului”) dupa-amiaza si cazare la Hotel Sheraton Stockholm 4* sau similar.

08 Iulie: Stockholm
Mic dejun la hotel. Tur panoramic de oras cu ghid (3h), cu vizite la: Palatul Regal, Parlamentul, Catedrala, Teatrul Regal, Primaria (unde anual se acorda premiile Nobel), Orasul Vechi (Gamla Stan) cu nenumarare magazine de antichitati si restaurante. Dupa-amiaza va recomandam sa vizitati Muzeul Wasa sau sa va plimbati pe canalele orasului. Cazare la Hotel Sheraton Stockholm 4* sau similar.

09 Iulie: Stockholm – Helsinki
Mic dejun la hotel. Dimineata timp liber pentru plimbari individuale. Dupa-amiaza transfer in port, imbarcare si cazare pe o nava de croaziera apartinad Viking Line (avand restaurant, baruri, cazino), ce asigura transportul spre Helsinki. Cina pe vas si cazare in cabina exterioara cu 2 paturi, dotata cu baie si dus.

10 Iulie: Helsinki
Mic dejun pe nava si sosire in Helsinki. Tur panoramic de oras cu ghid (3 ore), ce include vizite la: Piata Senatului, Catedrala Uspenski, Parlamentul, Primaria Finlandia, Parcul Sibelius, Templul Subteran si multe altele. Dupa-amiaza timp liber pentru plimbari individuale. Cazare la Hotel Scandic Continental 4* sau similar. 11 Iulie: Helsinki – Bucuresti Mic dejun la hotel. Transfer la aeroport. Decolare din Helsinki la 18:15 si aterizare in Amsterdam la 19:50. Pleacre din Amsterdam la ora 20:45 si sosire in Bucuresti, Henri Coanda la ora 00:30 (in data de 12 iulie).


Tariful include:
- Bilet de avion Bucuresti – Amsterdam – Copenhaga/Helsinki – Amsterdam – Bucuresti, zboruri KLM
- Transferuri aeroport – hotel – aeroport si hotel – port – hotel.
- 6 nopti cazare hoteluri 3*/4* cu mic dejun si 2 nopti cazare pe nave (cu mic dejun si cina)
- Tur de oras in Copenhaga, Oslo, Stockholm si Helsinki, cu ghid local, conform mentiunilor din program (fara taxe de intrare la obiectivele turistice)
- Transport cu autocat deluxe Oslo – Stockholm.
- Ghid local si insotitor grup din partea agentiei

Tariful nu include:
- taxele de aeroport: 180€/persoana si mai pot suferi modifcari pana la data emiterii biletelor)
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (recomandata)
- bacsisuri, alte excursii decat cele mentionate in program, cheltuieli de natura personala