Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P161

Termeni: Belgrad - Sejur Serbia, Muntenegru, Croatia: 9 zileSerbia, Muntenegru, Croatia: 9 zile

Ziua 1 – Plecare din Bucuresti la ora 06:00 de la restaurantul Cina pe traseul Pitesti - Craiova - Drobeta Turnu Severin - Belgrad. Tur de oras in capitala Serbiei pentru a admira: palatul printesei Ljudice (construit la sfarsitul sec. XVIII), Citadela Kalemegdan (fost punct de aparare pentru oras, iar astazi putem vedea portile medievale si baile turcesti), Muzeul Militar, Muzeul National (unul din cele mai importante muzee din Balcani, cu o bogata colectie de artefacte si arta veche, dar si lucrari semnate de artisti precum Picasso sau Monet), biserica ortodoxa Marko Sebian. Cazare in Belgrad, la hotel de 3*.

Ziua 2 - Mic dejun. Plecare spre Muntenegru.
Se tranziteaza Serbia. Deplasare catre Riviera Budva prin sectorul de defileu Lim – Tara si prin Podgorita. Cazare in Muntenegru - Riviera Budva, la hotel de 3*.

Ziua 3 - Mic dejun. Excursie la cel mai sudic fiord din Europa – Kotor. Timp liber la dispozitia turistilor pentru a admira statiunea Budva – perla litoralului muntenegrean. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4 - Mic dejun. Plecare spre Croatia. Popas la Dubrovnik, “orasul fortareata”, pentru a admira Cetatea, Catedrala, zidurile orasului vechi, biserica St. Vlaho (patronul spiritual al orasului), Turnul cu ceas, manastirea Franciscana. Cazare pe coasta Dalmata, hotel 3*.

Ziua 5 - Mic dejun. Deplasare la Split – capitala Dalmatiei, unde putem admira Palatul si Mausoleul imparatului Diocletian (exterior), Poarta de Aur, statuia episcopului Grigore de Nin, catedrala St. Duje. Popas la Trogir pentru a admira centrul vechi. Cazare in zona Trogir.

Ziua 6 - Mic dejun. Plecare spre Istria – “Toscana Croatiei”, statiunea Opatija (“perla Croatiei” - statiunea aristocratilor). Popas la Sibenic (catedrala) si la Parcul National Plitvice – rezervatie naturala a patrimoniului UNESCO renumita pentru lacurile limpezi, peisajele deosebite, cascade si grote – locul unde s-a filmat Winnetou). Tur de oras Zagreb - catedrala St. Stefan, Piatra Dolac, turnul Lotrscak, biserica St. Marcu, Poarta de Piatra. Cazare pe riviera Kvarner, hotel 3*.

Ziua 7 - Mic dejun. Excursie optionala la Pola – Rovinij - Porec. Cazare pe riviera Kvarner.

Ziua 8 - Mic dejun. Excursie la Postojna – Slovenia (cea mai renumita pestera din Europa). Plecare spre Ungaria (se trece prin Ljubliana si pe langa lacul Balaton). Cazare la Budapesta, la hotel de 3*.
Ziua 9 –Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire in tara in functie de formalitatile vamale si de trafic.


Pretul include:
• transport cu autocar clasificat pentru turism 3*;
• 8 nopti cazare in hotel de 3* si aparthotel vila 3* (in zona Trogir) cu mic dejun (conform normelor de clasificare locale);
• vizitele incluse in program;
• ghid din partea agentiei pe traseu.

Pretul nu include:
• asigurarea medicala;
• intrarile la obiectivele turistice;
• excursiile optionale.

NOTA:
- Grup minim 35 pers. Pretul este de persoana in camera dubla.
- Copil sub 12 ani (neimpliniti) cazat in camera cu 2 adulti are o reducere de 40€;
- Supliment single: 150€.
- Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel; 2 paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului.
- Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar .Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui.
- Acte necesare: pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii ;
- Locuri de imbarcare ; Pitesti (H. Celly), Slatina (H. Parc), Craiova (H. Jiul), Drobeta Turnu Severin (H. Traian).