Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P100

Termeni: Siracusa - Sejur Sicilia: 11 zileSicilia: 11 zile

ZIUA 1 Duminica, la ora 6.00, plecare din Bucuresti, din parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare Pitesti - Sibiu - Arad. Cazare in Ungaria (zona Szeged - Baia).

ZIUA 2 (mic dejun). Scurt tur cu autocarul in zona centrala din Zagreb (Catedrala Sf. Stefan, statuia intemeietorului Croatiei, Cetatea, Opera) cu oprire in centru. Se viziteaza (2 ore): Parcul National Plitvice (19.000 ha, renumitele lacuri alpine ce se varsa unul in altul, cascade si grote, decor pentru numeroasele filme de aventuri - Winnetou). Cazare in zona Split - Sinj.

ZIUA 3 (mic dejun) In Split se viziteaza din exterior: palatul imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana), mausoleul lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur, statuia episcopului Grigore din Nin. Deplasare la Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale) unde se viziteaza: Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica St. Vlaho (patronul orasului), palatul Rectorilor, Turnul cu Ceas. Traversarea Marii Adriatice cu ferry-boatul de la Dubrovnik in Italia la Bari. Cazare pe vapor.

ZIUA 4 Deplasare prin sudul Italiei. Traversarea Stramtorii Messina cu ferry-boatul in Sicilia. Plimbare in Taormina pe Corso – Umberto si vizita Amfiteatrul grec. Cazare in zona Ragusa.

NOTA: in zilele 4, 5 si 6vor fi 3 cazari in acelasi hotel.

ZIUA 5 (mic dejun) Optional, croaziera in Insula Malta. Cazare in zona Ragusa.

ZIUA 6 (mic dejun) Deplasare cu autocarul la Vulcanul ETNA pana la statia de telecabina. Optional (aprox.45 º) urcare cu telecabina si vizita cele 4 cratere. Deplasare la SIRACUSA unde se viziteaza orasul lui Arhimede (vechiul oras grec). Cazare in zona Ragusa.

ZIUA 7 (mic dejun) Deplasare la AGRIGENTO - vizita Valea Templelor. Tur PALERMO cu autocarul pe ruta : Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini, Santa Maria dell’Amiraglio. Deplasare (10 Km) la Montreale unde se viziteaza Catedrala. Timp liber in Palermo. Plecare cu ferry-boatul din Palermo la Napoli. Cazare pe vapor.

ZIUA 8 Vizita in Napoli: piata Plebiscitului, gara maritima si in exterior Palatul Regal si Teatrul San Carlo. Timp liber. Optional croaziera in Insula CAPRI, urcare cu telefericul in zona comerciala.

NOTA:daca nu sunt valuri prea mari, plimbare cu vaporasul la Grota Albastra. Cazare in zona Napoli - Pompei.

ZIUA 9 (mic dejun) La POMPEI se viziteaza orasul ingropat de eruptiile vulcanului VEZUVIU. Deplasare la Bari (Brindisi) si traversarea Marii Adriatice cu ferryboat-ul spre Corfu (Grecia). Cazare pe vapor.

ZIUA 10 In Insula Corfu - vizita la palatul Achilion si timp liber in capitala Kerkyra. La pranz plecare din Corfu. La Ioanina se admira panorama asupra lacului si a orasului. Deplasare cu autocarul pe ruta Kastrakis–Zindros, printre manastirile suspendate de la Kalambaka (fara intrare in vreo manastire). Cazare in Katerini.

ZIUA 11 Miercuri (mic dejun) Traversarea Bulgariei (Ruse-Giurgiu). Sosire in piata Victoriei aproximativ la ora 24.


PRETUL INCLUDE:
• 3 cazari pe vapor in cabina cu 4 paturi;
• Servicii ghid roman, transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxele stradale si pentru ferry-boat;
• 7 mic dejun continental (portie), la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor;
• 7 cazari in hoteluri de 2** - camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus.

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, vaporas, pestera etc.) si nici ghizii pentru acestea.