Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


H15118Informatii hotel

Igls este un loc de petrecere al vacantei atat pentru iubitorii sporturilor de iarna, prin posibilitatile multiple de ski si partiile pentru sanius, cat si pentru cei interesati de turismul cultural, oferind aspecte traditionale locale cu ocazia sarbatorilor de iarna. Renumita statiune de schi Patscherkofel, situata mai sus de capitala Tirolului, Innsbruck, ofera partii de schi pentru intermediari si incepatori, familiile cu copii benefiicind de numeroase facilitati.
Partii de schi alpin: 18 km; Istalatii pe cablu: 7, cu o capacitate de 4300 pers / ora. Diferenta de nivel: 900 m ? 2247m.
HOTEL SONNENHOF 3*+

Situat in inima Tirolului, in apropierea localitatii Igls, la doar 7 minute de centru si 10 minute de mers pe jos de telecabina de la Patscherkofel, hotelul are o pozitie favorizata pentru iubitorii de schi, fiind in drum spre pasul Brenner si avand acces gratuit catre 7 statiuni de ski. Pana la Innsbruck se poate ajunge in 15 minute cu autobuzul. Camerele au grup sanitar cu dus/ baie si WC, balcon, telefon, radio, TV prin cablu. Apartamentele sunt dotate cu grup sanitar cu dus/ WC, chicineta, balcon, telefon, radio, TV ?cablu. Hotelul dispune de lounge, cafenea si terasa, sala de fitness, sauna, solar, parcare.


Termeni: Tirol - Austria, Fuegen - Hotel Sonnenhof 3*
Recomandari