Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P71

Termeni: Madrid - Sejur Spania: 16 zileSpania: 16 zile

ZIUA 1 La ora 6.00 Plecare din parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare Pitesti-Deva-Arad. Cazare in Budapesta.

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Viena, scurt tur de oras cu autocarul pe RINGUL VIENEZ de unde se vad: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, statuia lui Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Teatrul, Universitatea. Popas in Viena (1 ora). Traversarea Austriei. Cazare in Austria (frontiera cu Elvetia).

ZIUA 3 (mic dejun). In LIECHTENSTEIN popas la VADUZ (jumatate de ora). Traversarea ELVETIEI cu popasuri in: ZURICH (o ora si jumatate) - Lacul Zurich, Wasserkirche-biserica apei (exterior), Canal Limatt, Catedrala Grossmünster, Biserica Fecioarei, Lindenhof (parcul teilor), BERNA (o ora si jumatate) - catedrala St. Vizenz, palatul Parlamentului (exterior) si turnul cu ceas, GENEVA (oora)- Podul Mont Blanc, Promenada “Des Anglais” si marea fantana arteziana simbol al Genevei. Deplasare in Franta. Cazare in zona Grenoble.
ZIUA 4 (mic dejun) La Avignon se viziteaza Palatul Papal. Cazare in Barcelona sau in zona.

ZIUA 5 (mic dejun). Tur Barcelona pe traseul: Portul Olimpic, Sagrada Familia, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, piata Cataloniei. Timp liber, shopping, muzeul “Picasso”. Cand cazarea e in zona, se pleaca la ora 20 cu autocarul din Barcelona. Cazare in Barcelona sau in zona.
e
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare cu popasuri de cate (o ora.) in Valencia – centru istoric si Alicante. Cazare in Granada.

ZIUA 7 (mic dejun). In Granada, deplasare la Complexul Alhambra (vizita in limita timpului si a biletelor disponibile). Ora 12.30 plecare spre Costa del Sol – popas (o ora) in Marbella. (daca nu se viziteaza Alhambra popasul se prelungeste). Deplasare la LA LINEA (popas o ora) - se vad Stramtoarea si Stanca Gibraltar. Optional, trecerea frontierei si plimbare pietonala in Gibraltar. Cazare in Sevilia.

ZIUA 8 (mic dejun). Vizita in Sevilla: Catedrala, mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret) si Piata Spaniei. In Cordoba - vizita moscheea-catedrala Mezquita (unica in lume). Cazare in zona Aranjuez.

ZIUA 9 (mic dejun). Vizite: Aranjuez (o ora), Toledo (2 ore) si Palatul EL ESCORIAL. Cazare in Madrid.

ZIUA 10 (mic dejun). Tur MADRID pe traseul: gara Atocha, Puerta del Sol, Castiliana, Catedrala Nuestra Segnora, Palatul Regal si pietele Spaniei, Orientului si de Toros. Timp liber. Optional Muzeul Prado. Cazare in Madrid.

ZIUA 11 (mic dejun). Vizita zona centrala din ZARAGOZA. Shopping in Andorra (2 ore). Cazare in zona Perpignan.

ZIUA 12 (mic dejun). Deplasare pe autostrada si vizita Coasta de Azur. In Cannes (1 ora) pentru Palatul Festivalurilor (exterior) si bulevardul Croisette. In Nisa (2 ore) pentru Promenade des Anglais si Centrul istoric (Opera, hotel Negresco). In Monaco vizita Catedrala si Palatul Princiar toate din exterior. In San Remo, vizita Teatrul Ariston (exterior). Cazare in zona San Remo - Savona.

ZIUA 13 (mic dejun). Deplasare la Milano; se viziteaza: castelul Sforzesco, Domul, piata Operei “Scala”, statuia lui Leonardo da Vinci, galeriile "Vitorio Emanuele". In Verona se viziteaza: balconul Julietei, Piata Bra si Amfiteatrul roman. Cazare in zona Padova - Venetia.

ZIUA 14 (mic dejun). In Venetia optional, plimbare cu vaporasul pe canale. Se viziteaza: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco. Cazare in zona Trieste.

ZIUA 15 (mic dejun). La POSTOJNA, vizita cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare pe langa Lacul Balaton. Cazare in Budapesta.

ZIUA 16 (mic dejun). Plecare din Ungaria - Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitati vamale etc.) aproximativ la ora 24, in Piata Victoriei.


Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:
• Servicii ghid roman si transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
• 15 cazari in hoteluri de 3*** si 2**, hoteluri de 2** definite prin camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus, 15 mic dejun in restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor;

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, vaporas, pestera etc.) si nici ghizii pentru acestea.