Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P27

Termeni: Madrid - Sejur Spania 8 zileSpania 8 zile

Ziua 1 (vineri): BUCURESTI – BARCELONA
Intalnire la ora 03:00 dimineata la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup pentru imbarcare cursa charter AIR EUROPA spre Barcelona (zbor direct). Sosire la Barcelona la ora 07:00 dimineata. Transfer in oras, urmat de tur cu autocarul si ghid local. Vom admira cele mai importante lucrari ale celebrului arhitect Antoni Gaudi: biserica Sagrada Familia (exterior), Parcul Guell, apoi vom traversa bulevardul Passeig de Gracia pe care se afla Casa Mila (La Pedrera) si Casa Batllo. Turul de oras se va incheia la ora pranzului, cu Stadionul Olimpic si Colina Montjuic. Cazare in Barcelona. Dupa-amiaza timp liber pentru vizitarea Barcelonei pe cont propriu sau alternativ, excursie optionala la Manastirea Montserrat cu conducatorul de grup.

Ziua 2 (sambata): BARCELONA – VALENCIA – GRANADA
Mic dejun. Plecare spre Valencia (360km). Ne oprim in Valencia, unde vom vizita o capodopera a arhitecturii contemporane mondiale, Orasul Artelor si Stiintelor, care poarta semnatura arhitectului Santiago Calatrava. Continuam calatoria cu autocarul spre Granada (480 km). Sosire la Granada in cursul serii. Cazare.

Ziua 3 (duminica): GRANADA – SEVILLA
Mic dejun. Astazi vom vizita impreuna cu ghidul local Complexul Alhambra - unul dintre cele mai importante monumente de arhitecturã islamicã, fosta resedinta a regilor mauri - si Gradinile Generalife. Dupa-amiaza plecare spre Sevilla (260 km), capitala provinciei Andalusia, al patrulea oras ca marime al Spaniei. Cazare in Sevilla.

Ziua 4 (luni): SEVILLA
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local, incluzand Catedrala, Turnul Giralda, Piata Spaniei. Plimbare in zona vechilor pavilioane expozitionale. Dupa-amiaza si seara se pot organiza doua activitati optionale: croaziera pe raul Guadalquivir si spectacol Flamenco. Cazare Sevilla.

Ziua 5 (marti): SEVILLA – CORDOBA – MADRID
Mic dejun. Plecare spre Cordoba (140 km), unde ne vom opri pentru a vizita orasul vechi si principalul sau obiectiv turistic, Moscheea-Catedrala (intrare optionala). Vom incheia vizita cu vechiul cartier evreiesc, dupa care ne continuam calatoria spre Madrid. Sosire la Madrid in cursul serii, cazare.

Ziua 6 (miercuri): MADRID
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local. Sunt cuprinse principalele obiective turistice: Puerta del Sol, Gran Via, Plaza Cibeles. Turul de oras se incheie cu vizitarea Palatului Regal (intrare inclusa). Dupa amiaza plecare spre Toledo, oras – muzeu, situat la doar 70 km de Madrid. Vom vizita orasul impreuna cu insotitorul de grup. Vizita include si un atelier in care se fabrica celebrele sabii. Cazare Madrid.

Ziua 7 (joi): MADRID – ZARAGOZA – BARCELONA
Mic dejun. Plecare spre Barcelona. Scurta oprire la Zaragoza, oras stravechi, care pastreaza marturii importante ale civilizatiilor romana si araba. Sosire la Barcelona in cursul amiezii. Timp liber pentru ultimele cumparaturi in Barcelona. Transfer la aeroport la ora 21:00, pentru imbarcare cursa charter AIR EUROPA Bucuresti – Barcelona (zbor direct).

Ziua 8 (vineri): BUCURESTI
Sosire la Bucuresti in jurul orei 04:00 dimineata (joi/vineri).


SERVICII INCLUSE:
- transport avion cu compania spaniola AIR EUROPA Bucuresti – Barcelona si retur (cursa charter)
- 6 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 3*: 1 noapte Barcelona, 1 noapte Granada, 2 nopti Sevilla, 2 nopti Madrid
- transport pe teritoriul Spaniei cu autocar aer conditionat
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- ghizi locali pentru tururi de oras in Barcelona, Granada, Sevilla, Madrid
- intrari la urmatoarele obiective turistice: Palatul Regal in Madrid, Catedrala si Turnul Giralda din Sevilla, Palatul Alhambra si Gradinile Generalife in Granada, Parcul Guell din Barcelona
- insotitor roman de grup


NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport: 85€
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice)
- bauturile de orice fel la mese
- bacsisuri pentru soferi si ghizii locali: cca 20€/persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Spania

GRUP MINIM: 35 PERSOANE
Pentru grup de 31-34 persoane se percepe un supliment de 20€/persoana, iar pentru grup 26-30 persoane se percepe un supliment de 30€/persoana.

ORAR DE ZBOR (ore locale):
Otopeni 05:00 – Barcelona 07:00
Barcelona 00:05 – Otopeni 04:00

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 3 saptamani inaintea plecarii

CONDITII DE INSCRIERE/RETRAGERE: conform contractului de prestari servicii care va fi semnat la inscriere

ACTE NECESARE: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei sau carte de identitate valabila.