Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P218

Termeni: Barcelona - Sejur Spania: 8 zileSpania: 8 zile


Cod 106

Ziua 1 Bucuresti - Barcelona
Intalnire cu ghid roman in aeroportul din Barcelona. Transfer la hotel si cazare. Timp liber. Optional: Flamenco Show.

Ziua 2 Barcelona
Mic dejun la hotel. Tur de oras Barcelona cu vizitarea celor mai importante atractii turistice: Parcul Guell, Sagrada Familia, Casele Gaudi, Plaza Catalunya. Timp liber la dispozitie pe Rambla pentru cumparaturi. Se pot vizita in zona: Catedrala, Plaza del Rei, Statuia lui Cristofor Columb, Portul. Dupa pauza, turul continua cu: Arcul de Triumf, Citadella, Muzeul Maritim, Montjuic si Plaza Espana. Scurt popas pe Montjuic pentru fotografii si Stadionul Olimpic.

Ziua 3 Barcelona – Zaragoza – Madrid
Mic dejun. Excursia continua spre Zaragoza – oras monument national, cu o excursie de aproximativ 3 ore. Sosire in Madrid in cursul serii. Cazare.

Ziua 4 Madrid
Mic dejun. Tur de oras Madrid (panoramic): Torres Colon, Plaza Colon, Palacio de Justicia, Biblioteca Nacional, Plaza de Cibeles, Palacio de Comunicaciones, Muzeul Naval, Plaza Independencia, Banco de Espana, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Basilica St. Francisco El Grande. Popas la Palatul Regal – resedinta oficiala a Regelui Juan Carlos si a Reginei Sophia. Se continua cu Plaza de Espana si celebrul bulevard Gran Via. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau plimbari in capitala Spaniei. Cazare. Optional : cina tipica spaniola.

Ziua 5 Madrid – Toledo - Madrid
Mic dejun. Excursia la Toledo – oras monument national, inclus in Patrimoniul Unesco. Situat intre coline si inconjurat de raul Tajo, fosta capitala a Spaniei vizigotice este un adevarat monument. Atractii: biserica Sf Toma cu capodopera lui El Greco care ilustreaza funerariile Contelui Orgaz. Apoi vom face o scurta plimbare pe jos in Cartierul Evreiesc cu Sinagoga El Transito, Muzeul Sefardi, biserica si manastirea San Juan de los Reyes construita in timpul regilor catolici. Intrari optionale la Catedrala din Toledo si Sinagoga del Transito. Intoarcere in Madrid pentru cazare.

Ziua 6 Madrid – Valencia
Mic dejun. Continuam excursia spre Valencia. Supranumit si `` Orasul Luminilor``, a fost fondat in timpul romanilor in sec II inainte de Hristos. Jaime I la cuerit si l-a transformat in Capitala Regatului Valencia. Cazare in Valencia.

Ziua 7 Valencia – Barcelona
Mic dejun. Excursia continua spre Barcelona, unde ajungem dupa amiaza. Tur de oras Barcelona panoramic. Vom incepe cu muntele Tibidabo de unde se poate admira panorama orasului, Portul turistic Port Vel, celebrul bulevard Rambla. Cazare in Barcelona.

Ziua 8 Barcelona - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport. Decolare din Barcelona si sosire in Bucuresti


Programe optionale:
- cina Flamenco Show (Barcelona): 60 €/persoana
- cina tipic spaniola (Madrid): 19 €/persoana

Inclus in pret:
- transport avion Bucuresti – Barcelona – Bucuresti; 1 bagaj in cala (20 kg) si 1 bagaj de mana (maximum 10 kg),
- 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 3* / 4* conform programului,
- transport local cu autocar cu aer conditionat conform programului,
- vizitele mentionate in program,
- insotitor roman de grup.

Preturile NU includ:
- taxe de aeroport: 70 € (obligatorii – se achita la agentie),
- intrarile la obiectivele turistice din program si ghizii locali pentru vizitarea acestora,
- asigurarea medicala,
- asigurarea storno (1,5 % din pretul total – optionala dar recomandata, se incheie la semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice),
- programele optionale.

Preturile sunt valabile pentru un grup minim de 20 de persoane. In cazul in care grupul este mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a anula plecarea, cu 15 zile inainte de data stabilita.

Cazare:
Barcelona: hotel Husa Via Barcelona / Sovasa Bracelona / Front Air Congres sau similar.
Madrid: hotel Novotel Fuente de la Paz / Holiday Inn Express sau similar.
Valencia: hotel Solvasa Valencia sau similar.

Orar de zbor informativ (ore locale):
Bucuresti 15.35 – 17.45 Barcelona 18.45 – 22:50 (Blue Air)
Compania aeriana poate modifica orarul de zbor. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu 24 ore inainte de plecare. Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.