Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P45

Termeni: Barcelona - Sejur Spania - marele tur: 10 zileSpania - marele tur: 10 zile

Ziua 1 BUCURESTI – BARCELONA
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 15h15' la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa CLICK AIR – IBERIA cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 17h15, sosire la Barcelona la ora 19h15. In drum spre Costa Maresme, vom traversa Barcelona pe Ronda Litoral. Cina si cazare hotel 3*** Costa Maresme.

Ziua 2 BARCELONA
Mic dejun. Excursie de 1 zi la Barcelona. Tur de oras cu vizitarea celor mai importante atractii turistice:Muntele Tibidabo de unde se poate admira panorama orasului, Parcul Guell, Sagrada Familia, Casele Gaudi, Plaza Catalunya. Timp liber la dispozitie pe Rambla pentru cumparaturi. Se pot vizita in zona: Catedrala, Plaza del Rei, Statuia lui Cristofor Columb, Portul. Dupa pauza, turul continua cu: Arcul de Triumf, Citadella, Muzeul Maritim, Montjuic si Plaza Spania. Scurt popas pe Montjuic pentru stop fotografic si Stadionul Olimpic.Cina si cazare hotel 3*** Costa Maresme.

Ziua 3 BARCELONA – SARAGOZA (360km) si SARAGOZA – MADRID (300km)
Mic dejun. Excursia continua spre Saragoza – un oras al contrastelor, o mixtura intre civilizatiile iberice, romane, musulmane, evreiesti si crestine, care au lasat urme adanci in istoria de peste 2000 de ani a orasului. Puteti admira cele 2 catedrale: Seo & Pilar construite peste Ebro. Legenda spune ca aici si-a facut aparitia Fecioara Maria sub infatisarea Apostolului Santiago. Popas pentru vizitare. Dupa amiaza, excursia continua spre capitala Spaniei – Madrid. Cazare hotel Campanille Rozas 3*** (Las Rozas, 20km de centru) sau similar.

Ziua 4 MADRID – Capitala Spaniei, EL ESCORIAL
Mic dejun la hotel. Tur de oras Madrid. Vizita panoramica: Torres Colon, Plaza Colon, Palacio de Justicia, Biblioteca Nacional, Plaza de Cibeles, Palacio de Comunicaciones, Muzeul Naval. Turul panoramic continua: Plaza Independencia, Banco de Espana, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Basilica St. Francisco El Grande. Popas pentru vizitarea Palatului Regal – resedinta oficiala a Regelui Juan Carlos si Regina Sophia. Este unul dintre cele mai frumoase palate din Europa. Turul continua cu Plaza de Espana si celebrul bulevard Gran Via. Dupa amiaza, optional, excursie la El Escorial. Tarif: 30 Euro/persoana, minim 25 platitori. (Include: transport autocar, bilet de intrare, insotitor de grup). Cazare hotel Campanille Rozas 3*** (Las Rozas, 20km de centru) sau similar.

Ziua 5 MADRID – TOLEDO – SEVILLA (540km)
Mic dejun. Excursia continua spre Toledo – oras monument national, inclus in Patrimoniul Unesco. Situat intre coline si inconjurat de raul Tejo, fosta capitala a Spaniei Vizigotice este un adevarat monument. Atractii: biserica Sf. Toma cu capodopera lui El Greco care ilustreaza “Funerariile Contelui Orgaz” . Apoi vom face o scurta plimbare pe jos in Cartierul Evreiesc cu Sinagoga El Transito, Muzeul Sefardi, biserica si manastirea San Juan de los Reyes construita in timpul “Regilor Catolici”. Intrari optionale la Catedrala din Toledo si Sinagoga del Transito (preturi informative: Catedrala - 8 EURO/ pers, Sinagoga – 3 EURO/ pers.) Cazare hotel Apartamentos Turisticos Resitur 3*** situat central.

Ziua 6 SEVILLA – CAPITALA ANDALUZIEI
Mic dejun. SEVILLA este situata pe raul Guadalquivir – poarta de legatura la Oceanul Atlantic. Tur de oras pietonal. Se viziteaza Catedrala - o cladire impunatoare, a 3-a ca marime din Europa, unde se presupune a fi Mormantul lui Columb. Altarul este decorat cu gravuri in stil gotic. Puteti urca in Turnul Clopotnitei “La Giralda”, de unde puteti admira panorama uimitoare a orasului. (Greu de urcat, dar merita!). Vizavi de cetate este Fortareata “Alcazar” (sec.X). Timp liber la dispozitie in Sevilla. Seara, optional Flamenco Show, o ocazie unica de a admira adevaratul dans flamenco. Tarife: 38 Euro/pers (Spectacol + 1 bautura), 58 Euro/pers (Spectacol + Tapas Dinner). Cazare hotel Apartamentos Turisticos Resitur 3*** situat central. (nu se foloseste autocarul in aceasta zi).

Ziua 7 SEVILLA – CORDOBA – GRANADA (340 km)
Mic dejun. Ne imbarcam in autocar si continuam drumul spre Cordoba. CORDOBA – a fost centrul civilizatiei musulmane din Peninsula Iberica timp de 3 secole si este situat pe raul Guadalquivir – cel mai mare din Andaluzia. Se viziteaza Impunatoarea Moschee. Privita din afara, “Mezquita” (Moscheea) pare o adevarata fortareata, insa in interior arhitectura este cu adevarat minunata si iti taie rasuflarea. Excursia continua spre Granada. Optional, Vizita cu ghid local la Alhambra. LA ALHAMBRA (in araba “Castelul Rosu”) a fost construit initial ca o fortareata in sec. IX si transformat intr-un complex de palate in sec. XIII-XIV. A fost declarat monument national in 1870. Se mai viziteaza El Generalife – Gradinile situate in fata Palatului Regal. Tarif: 30 Euro/persoana si include: biletul de intrare la Alhambra si El Generalife, ghizi locali, insotitor de grup, rezervare. Foarte Important! Excursia la Alhambra se rezerva numai din tara, intrucat la fata locului datorita cererii foarte mari nu se mai pot cumpara biletele. Agentia a rezervat in avans biletele de intrare. Cazare Hotel Aben Humeya 3*** situat la 10 minute de mers pe jos de Catedrala din Granada.

Ziua 8 GRANADA – VALENCIA (520km)
Mic dejun. Excursia continua spre Valencia. Tur de oras Valencia. Supranumit si “Orasul luminilor”, a fost fondat in timpul Romanilor, in sec. II inainte de Hristos. Jaime I l-a recucerit si l-a transformat in Capitala Regatului “Valencia”. Cazare hotel Beta 3*** situat langa Valencia.

Ziua 9 VALENCIA – BARCELONA (370km)
Mic dejun. Excursia continua spre Barcelona, unde ajungem dupa amiaza. Timp liber la dispozitie in Barcelona. Va sugeram un program de cumparaturi sau o vizita in Port Vel la Acvarium. Seara, transfer pe Costa Maresme. Cina si cazare Hotel 3*** Costa Maresme.

Ziua 10 BARCELONA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul CLICK AIR – IBERIA cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12h35, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 16h40. Sfarsitul pachetului de servicii.