Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P202

Termeni: Iasi - Sejur Tabara in Alpii AustrieciTabara in Alpii Austrieci


Cod 109

ZIUA 1 - Spre Budapesta...
Intalnire cu insotitorul de grup la ora si locul stabilit in vederea imbarcarii si deplasarii spre Budapesta. In cursul serii ajungem la Budapesta, una dintre cele mai frumoase perle din siragul Dunarii. In functie de ora sosirii se face un tur panoramic al acestui fermecator oras, incepand cu Citadela vechii fortarete hune, Bulevardul Andrassy, Podul cu lanturi care este primul construit si cel mai celebru, Biserica Matyas inchinata Maicii Domnului, Palatul Regal si Bastionul Pescarilor. Traversam Dunarea pentru a putea vedea Catedrala Sf Stefan, Parlamentul si Piata Eroilor. Cazare la hotel 2* in Budapesta.

ZIUA 2 - Viena in pasi de vals...
Dupa micul dejun ne indreptam spre Viena.
Incepem vizita noastra cu turul panoramic al orasului: Ringul Vienez, considerat una dintre minunile arhitecturii, unde se pot admira cele mai frumoase cladiri ale capitalei Austriei: Statuia Mariei Tereza, Palatul Hoffburg, Muzeul de Arta si Stiinte ale Naturii, Opera, Cladirea Primariei si a Parlamentului. Lasand Viena in urma ne continuam drumul spre zona Salzburg.
Cazare si cina hotel/pensiune in zona Salzburg.

ZIUA 3 - Munchen - capitala Bavariei:
Mic dejun. Va propunem o excursie optionala la Munchen. Aici avem ocazia sa admiram centrul istoric unde se afla Marienplatz, Primaria cu renumitul ceas medieval si Frauenkirche. Timp liber in Munchen. Intoarcere in zona Salzburg pentru cazare si cina hotel/pensiune.

ZIUA 4 - Salzburg - “Orasul lui Mozart”:
Dupa micul dejun va invitam la un tur al orasului Salzburg unde putem admira centrul istoric, Domul, Palatul si Gradinile Mirabell, vechea Primarie, Biserica Sf. Blaise, cetatea Hohensalzburg (cea mai mare din Europa Centrala). Nu trebuie sa uitam nici de Casa Memoriala Mozart care detine un mic magazin cu diferite suveniruri. Gasim aici diferite obiecte legate de personalitatea lui Mozart, acestea devenind o adevarata industrie. De la farfurii la cravate si ceasuri si de la statuete la jocuri de societate, totul sta, intr-un mod uneori prea comercial, sub semnul lui Mozart. Puteti urca cu funicularul la Fortareata, pentru o frumoasa panorama a regiunii. Cazare si cina hotel /pensiune in zona Salzburg.

ZIUA 5 - Relaxare si odihna in linistea Alpilor:
Dupa un somn odihnitor si micul dejun va propunem o zi libera in linistea Alpilor.
Cazare si cina hotel/pensiune in zona Salzburg.

Ziua 6 - Pe valurile Dunarii…
Dupa micul dejun ne indreptam spre capitala batranului fluviu. In Budapesta aveti program liber pentru a descoperi Buda si Pesta. Optional, Croaziera pe Dunare. Cazare la hotel 2*.

Ziua 7 - Din nou acasa…
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosirea in functie de trafic si de formalitatile vamale.


SERVICII INCLUSE:
- transport autocar clasificat 3*;
- cazare 2 nopti cu mic dejun in Budapesta hotel 2*;
- cazare 4 nopti cu demipensiune in zona Salzburg.

SERVICII NEINCLUSE:
- asigurare medicala de calatorie;
- taxele de intrare la obiectivele turistice;
- alte taxe si cheltuieli personale;
- excursii optionale.

BONUSURI/GRATUITATI:
- o gratuitate la 5 persoane platitoare;
- tur panoramic Budapesta;
- tur panoramic Viena;
- vizita Salzburg.

OPTIONALE:
- Croaziera pe Dunare (aproximativ 2 ore, cu cina festiva bufet, muzica, aprox. 35 Euro, grup minim 25 de persoane). In timpul croazierei se pot admira cele mai de seama monumente ca: Podurile medievale, Cetatea, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare, Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, Insula Margareta, care se gasesc pe ambele maluri ale Dunarii.
- Excursie Munchen - Pretul este de 25 Euro/persoana pentru un grup minim de 25 de persoane platitoare (este inclus numai transportul).