Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P57

Termeni: Vilnius - Sejur Tarile baltice - Lituania, Letonia, Estonia: 8 zileTarile baltice - Lituania, Letonia, Estonia: 8 zile

ZIUA 1: BUCURESTI - VILNIUS
Intalnire la ora 06:00 la aeroportul Otopeni cu insotitorul de grup pentru imbarcare cursa AUSTRIAN AIRLINES cu destinatia Vilnius (schimbarea cursei la Viena). Sosire la Vilnius la ora 13:50. Transfer si cazare hotel 3*. Timp liber.

ZIUA 2: VILNIUS
Tur pietonal de oras cuprinzand scurte opriri la: Turnul Gedeminas, Catedrala St. Ana si Bernard, cartierul Medieval Evreiesc, Bisericile Ortodoxe Piatnitkaia si Nicolskaia, cladirea Primariei si Catedrala St. Duh. Seara, timp liber.

ZIUA 3: VILNIUS – TRAKAI – KAUNAS
Dupa micul dejun plecam spre Trakai - vechea capitala a Lituaniei; vom vizita castelul construit in stil gotic, situat pe o insula intr-o zona pitoreasca, Dupa amiaza ajungem la Kaunas, al doilea oras ca importanta al Lituaniei. Cazare la hotel 3*. Timp liber.

ZIUA 4: KAUNAS – BAUSKA - RIGA
Mic dejun. Excursie pietonala in Kaunas, cuprinzand vechile strazi si cartiere medievale, Turnurile de aparare, cladirea Primariei, construita in sec.XVI in stil gotic si baroc, vizitarea Muzeului Dracilor, unic in lume. Plecare spre Letonia. Pe drum vizitarea palatului Rundalski in localitatea Bausca, construit intre anii 1736-1740, conform planurilor arhitectului Rastrelli. Cazare in Riga la hotel 3*.

ZIUA 5: RIGA
Mic dejun. Excursie pietonala in oras, cu ghid local, cuprinzind Castelul din Riga, Catedrala catolica, Portile Suedeze, Dealul Bastionului, curtea Manastirii, Casa Capetelor Negre. Dupa amiza timp liber. Optional – vizitarea parcului de distractii Lido si luarea mesei de prinz intr-unul din restaurante.

ZIUA 6: RIGA - SIGULDA - PIARNU - TALLINN
Mic dejun. Plecare spre Estonia. Pe drum vizitam tinutul Siguldei, numit si «Mica Elvetie Letona», datorita peisajelor minunate si castelelor medievale. in continuare, pe drumul catre Tallinn, vizitarea orasului Piarnu – capitala de vara a Estoniei. Excursie pietonala prin orasul vechi. Seara cazare la hotel 3* in Tallinn. Timp liber.

ZIUA 7: TALLINN
Mic dejun. Excursie pietonala in cele doua zone importante din Tallinn - Orasul de Sus si Orasul de Jos, cuprinzind vechile cartiere medievale, Catedrala Ortodoxa „Alexandru Nevski”, Catedrala Catolica, cladirea Primariei si Turnul «Margaretei celei Grase». Timp liber.

ZIUA 8: TALLINN
La 05:00 transfer la aeroport si imbarcare pe cursa AUSTRIAN AIRLINES, decolare la ora 07:35 cu destinatia Bucuresti (via Viena). Sosire la Bucuresti la ora 16:25.


SERVICII INCLUSE:
• transport avion Bucuresti – Vilnius si Tallinn – Bucuresti cu compania AUSTRIAN AIRLINES
• 7 nopti cazare in hoteluri de 3* cu mic dejun inclus
• transport cu autocarul pentru executarea programului
• intrari la: Turnul lui Ghedeminas, Castelul Trakai, Muzeul Dracilor, Palatul Rundalski
• ghizi locali
• transferuri aeroport – hotel - aeroport
• insotitor roman de grup

Nu sunt incluse in pret:
• taxele de aeroport: 180€/persoana
• asigurarea medicala
• asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice)
• bacsis pentru ghizi locali si sofer

GRUP MINIM: 25 persoane
CONDITII DE INSCRIERE / RETRAGERE: conform Contractului de Prestari Servicii
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 4 saptamani inaintea plecarii

OBSERVATII:
- documente necesare calatoriei: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei sau carte de identitate
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acest lucru este impus de compania aeriana
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective
- tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta va prezenta la trecerea frontierei cazier judiciar
- programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale
- clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului din Lituania, Letonia, Estonia. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
- pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
- asigurarea medicala nu este inclusa in pretul excursiei, dar este recomandata