Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P19

Termeni: Bangkok - Sejur Thailanda & Cambodgia: 16 zileThailanda & Cambodgia: 16 zile

Cod 131

Ziua 1 (1 aprilie) - Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul „Henri Coanda” Bucuresti la ora 17:20, plecare spre Bangkok (ora 19:20). Escala la Istanbul (sosire ora 20:45, decolare spre Bangkok ora 23:35)

Ziua 2 (2 aprilie) - Sosire in Bangkok ora 13:05. Transfer la hotel. Timp liber pentru acomodare si plimbare. Seara, cina + program artistic specific culturii thailandeze.

Ziua 3 (3 aprilie) - Mic dejun. Dimineata plecam in turul de oras. Vom vizita cele mai frumoase temple din Bangkok: Wat Traimit (Templul lui Buddha din Aur), Templul de Marmura, Wat Po (Templul lui Buddha Culcat). Pranzul se serveste la un restaurant local. Dupa-amiaza vizita la Templul lui Buddha de Smarald si Marele Palat. Seara, puteti admira articolele din Gem Gallery.
Ziua 4 (04 aprilie) - Mic dejun. In aceasta zi se poate face un tur optional de o zi (cu pranz intr-un restaurant local) in cadrul caruia se vad celebra Piata plutitoare, Ferma de crocodili si Rose Garden, unde se serveste pranzul, apoi veti asista la un spectacol ce prezinta traditiile si obiceiurile unui sat thailandez precum si un scurt spectacol cu elefanti. Seara se revine in oras si puteti face ultimile cumparaturi in celebra Piata de noapte.

Ziua 5 (5 aprilie) - Micul dejun in hotel. La pranz se face transferul spre aeroport pentru zborul spre Mae Hong Song (via Chiang Mai). Dupa sosire vizitam complexul Wat Phra Dhat Doi Kong Moo, de unde puteti admira cea mai frumoasa priveliste a Mae Hong Son-ului, apoi templele Wat Phra Non si Wat Chong Kum-Chongklang, ambele fiind situate pe malul mlastinii Nong Chong Kum. Cazare in Mae Hong Son.

Ziua 6 (6 aprilie) – Dis de dimineata vizitam Piata de Dimineata, unde putem admira costumele diferitelor triburi etnice ce sosesc din munti cu produse proaspete. Revenim in hotel pentru a servi micul dejun. Ne urcam apoi la bordul unei barci si plecam pe raul Pai, pentru a admira peisajele pitoresti de pe malurile acestuia. Urmeaza satul Femeilor cu Gat Lung din Baan Nam Piang Din, femei ce poarta numeroase inele pe gatul lor lung, apoi plecam la Fish Cave si apoi spre raul Pai, drumul pana aici fiind parcurs pe elefanti. Pranzul intr-un restaurant local. Dupa amiaza suntem transferati la aeroport pentru un zbor de o jumatate de ora spre Chiang Mai. Transfer la hotel.

Ziua 7 (7 aprilie) - Mic dejun in hotel. Incepem turul orasului Chiang Mai unde vom vedea cele mai interesante obiective: Wat Phra Singh cu faimoasa reprezentare a lui Buddha, Wat Chiang Man - cel mai vechi templu din Chiang Mai si Wat Suan Dok - ruinele vechilor locuinte ale familiilor regale ce au condus provincia. De asemenea vom vizita si templul Wat Doi Suthep, construit in munti, la altitudinea de 1.056 m. Pranzul se serveste la un restaurant local. Dupa-amiaza mergem intr-un sat unde vom asista la realizarea obiectelor din matase si hartie. De asemenea vizitam si un atelier de prelucrare a lemnului. Seara puteti participa la o cina traditionala Kantoke, cu spectacol artistic cu dansuri si cantece locale, specifice diferitelor triburi din aceasta zona (program optional).

Ziua 8 (8 aprilie) - Mic dejun. Dimineata devreme plecam spre Ferma de elefanti unde vom asista la o demonstratie a fortei si maiestriei acestor animale. Pe langa demonstratii clasice cu aceste animale, le vom putea admira jucand fotbal, dansand sau pictand. Programul continua cu vizitarea unei Gradini cu orhidee, unde veti admira cele mai renumite flori ale Thailandei. Pranzul se serveste intr-un restaurant local, dupa care suntem transferati la aeroport pentru zbor spre Pattaya, via Bangkok. Sosire si cazare in Pattaya.

Ziua 9 (9 aprilie) - Mic dejun. Dimineata facem o croaziera cu pranz inclus pana la Insula de Corali, unde avem posibi-litatea de a ne bronza pe una din minunatele plajele de aici. Dupa-amiaza - timp liber pentru plimbare sau shopping prin statiune. Seara puteti participa (optional) la faimosul spectacol al travestitilor „Tiffany Show”.

Ziua 10 (10 aprilie) - Mic dejun. Timp liber pentru a descoperi farmecul celei mai celebre statiuni a Thailandei, care atrage anual peste un milion de turisti din intreaga lume. Cina.

Ziua 11 (11 aprilie) - Mic dejun. Dimineata devreme avem transfer la aeroportul din Bangkok pentru zborul spre Phnom Phen. Dupa sosire se viziteaza muzeul genocidului Toul Sleng si campul de executii Choeung Ek, aflat la 15 km de capitala. Cazare in Phnom Phen.

Ziua 12 (12 aprilie) – Mic dejun in hotel dupa care incepem un tur ce include Palatul Regal cu Pagoda de Argint, Muzeul National, Monumentul Independentei si Templul Phnom. Dupa ce servim pranzul intr-un restaurant local, suntem transferati la aeroport pentru zbor spre Siem Rep. Cazare si cina.

Ziua 13 (13 aprilie) – Mic dejun. Incepem turul cu vizitarea Portii de Sud a celui mai celebru complex de temple din aceasta tara – Angkor, urmand a vedea si Bayon, Baphuon, Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Lepros. Pranz intr-un restaurant local. Dupa amiaza, vom vizita templul Angkor si vom admira apusul de pe colina Phnom Bakheng, dupa care vom reveni la hotel. Cazare.

Ziua 14 (14 aprilie) – Mic dejun in hotel. Intreaga zi de astazi este dedicata vizitarii unora din cele mai frumoase temple ce atrag anual mii de turisti din toata lumea: Thomanon, Ta Keo, Ta Som, Srah Srang. Dupa ce servim pranzul intr-un restaurant local, vom vedea templele Preah Khan, Pre Rup, Ta Prohm, Banteay Kdey si Neak Pean, pentru a descoperi maiestria arhitectilor locali in sculptarea pietrei. Dupa-amiaza revenim la hotel. Seara participati la o cina cu dansuri specifice Cambodgiei.

Ziua 15 (15 aprilie) - Mic dejun. Astazi avem timp liber pentru ultimile cumparaturi. Transfer spre aeroport pentru zborul spre Bangkok. Decolare spre Istanbul (ora 23:35).

Ziua 16 (16 aprilie) - Sosire Istanbul (ora 06:00); decolare spre Bucuresti (ora 08 :20) si sosire pe aeroportul «Henri Coanda» Bucuresti (ora 09:45).


Pretul este valabil pentru grup minim de 20 persoane. Sub acest numar, pretul se recalculeaza si se achita diferenta de pret.

Servicii incluse:
- transport avion: Bucuresti-Bangkok-Bucuresti (via Istanbul) cu compania Turkish;
- rute interne: Bangkok - Chiang Mai - Mae Hong Son - Pattaya si Bangkok – Siem Reap – Phnom Phen – Bangkok
- cazare la hoteluri de 4* cu mic dejun si masa prevazuta in program (dejun si/sau cina la restaurante locale);
- microbuz/autocar in timpul vizitelor si transferurilor,
- vizitele prevazute in program;
- insotitor de grup pe tot parcursul excursiei si ghizi locali in timpul vizitelor;
- asigurare in caz de insolvabilitate/faliment al agentiei de turism.

Nu sunt incluse:
- taxe de aeroport international si intern (in prezent 290€),
- taxa de viza Thailanda (30€),
- taxa de viza Cambodgia (30$, se achita la fata locului),
- taxa de iesire din tara se achita la fata locului (Thailanda: in prezent 700 Baht - circa 20$, Cambodgia: in prezent 25$),
- asigurare medicala - obligatorie,
- bacsisuri pentru ghizi locali/soferi (aproximativ 25€) – se achita la sosire, la firma partenera,
- intrari neincluse in program, cheltuieli personale (telefoane, apa/bauturi la mese etc.),
- excursiile optionale, care se organizeaza si achita la fata locului,
- asigurare storno - recomandata (optional).

Conditii de inscriere:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei;
- talon de pensie / adeverinta salariat (cu precizarea perioadei de concediu, salariului net, numarul contractului de munca, data la care a fost semnat si Camera / Inspectoratul Teritorial de Munca unde este inregistrat);
- extras de cont bancar; 1 fotografie tip pasaport;
- formular de viza completat corect, asigurare medicala de calatorie.
Pentru viza de Cambodgia este nevoie de 2 fotografii tip pasaport.

Preturi informative excursii optionale:
- Tur «Piata plutitoare, Elephant Show & Rose Garden», cu pranz inclus - 30€
- Cina cu spectacol Kantoke specific triburilor din zona de nord a Thailandei - 30€
- Tiffany Show - 15€

Pretul excursiilor optionale se poate modifica, in functie de numarul participantilor.

Nota:
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare, masa si transport este acordata in mod oficial de autoritatile de resort din Thailanda si Cambodgia, conform standardelor proprii.
Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile de la punctele de frontiera refuza vreunui turist sa permita intrarea/iesirea pe/de pe teritoriul propriu si nu i se poate imputa restituirea sumelor achitate; turistii sunt raspunzatori pentru indeplinirea tuturor formalitatilor necesare obtinerii vizei turistice.
Taxele de aeroport, viza, iesire din tara, orarul de zbor etc. pot suferi modificari, diferenta de pret urmand a fi achitate de turisti.
Asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.
In cazul in care turistul intarzie la programul stabilit nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri. Firma isi rezerva dreptul de a modifica programul pe zile.
Firma nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta sau daca un mijloc de transport este schimbat cu un altul din motive obiective.
Conform regulilor internationale, ziua turistica hoteliera incepe dupa ora 16:00 si se incheie la ora 12:00.
Firma/ghidul grupului isi rezerva dreptul de a modifica ordinea obiectivelor de vizitat in functie de anumite conditii obiective sau programul pe zile, fara a afecta structura generala a acestuia si serviciile mentionate.
Firma nu este responsabila pentru modificarea orarelor mijloacelor de transport sau a tarifelor acestora.
Conditiile de participare si penalizare in caz de retragere, dupa inscriere si achitare, sunt prevazute in Contractul de comercializare a pachetelor de servicii.
La inscriere se achita 30 la suta din valoarea excursiei, diferenta pana la plata integrala se achita cu minim 20 zile inaintea plecarii. Contravaloarea excursiei poate fi achitata in lei la cursul BNR din ziua platii plus 2 la suta.