Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


P215

Termeni: Bangkok - Sejur Thailanda-un taram magicThailanda-un taram magic


Cod 109

ZIUA 1: Bucuresti-Bangkok
Intalnire in aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei pentru imbarcare pe cursa Bucuresti - Bangkok.

ZIUA 2: Bangkok
Intalnire in aeroport cu reprezentantii nostri din Thailanda pentru transfer la hotel. In jurul orei 19.00, suntem invitati la bordul unui vas de croaziera pentru o plimbare pe raul Chao Phraya pentru a servi cina si pentru a ne relaxa in aceasta mini-croaziera. Cazare la hotel in Bangkok.

ZIUA 3: Bangkok
Dupa micul dejun, ne imbarcam la bordul vaporetelor si plecam intr-un scurt tur de oras. Vizitam Targul de flori, Templul lui Budhha, cel mai mare si mai vechi templu descoperit in secolul 16, apoi vom continua vizita cu templul lui Budhha de Smarald, un exemplu elocvent de arhitecura si arta Thai, si Marele Palat care a fost casa familiei regale a Thailandei de peste 150 de ani. Ne indreptam spre capatul orasului si ne imbarcam intr-o croaziera de 3 ore pentru a vizita diferite obiective de pe canalul Mahasawadi. Pranzul il servim la un restaurant local. La intoarcere, ne vom opri la cel mai mare mall din Bangkok, pentru diverse cumparaturi. Cazare la hotel in Bangkok.

ZIUA 4: Bangkok
Dis de dimineata, check-out de la hotel. Ne indreptam spre partea de sud a Thailandei. Pentru inceput vizitam piata locala din provincia Samut Songkram. Vom merge apoi intr-o plantatie de palmieri unde vom vedea intreg procedeul producerii zaharului din palmier. Ne vom plimba cu barcile in piata plutitoare, unde vanzatorii isi negociaza si vand produsele direct din barci. Vom face o ultima oprire la centrul de sculptura in lemn inainte de a ne indrepta spre Kanchanaburi.
Pranzul il vom servi la un restaurant aflat aproape de celebrul pod peste raul Kwai. Plecam spre Muzeul Memorial Hellfire Pass. Muzeul a fost ridicat in memoria zecilor de morti cazuti in timpul construirii caii ferate nationale thailandeze.
Check-in la hotel in Kanchanaburi. Program liber pentru relaxare. Dupa cina vom avea un program traditional cu muzica si dansuri. Cazare in Kanchanaburi.

ZIUA 5: Pattaya
Dupa check-out ne indreptam spre o tabara de elefanti, unde vom avea parte de o ora de plimbare cu elefantul. Vom continua cu bamboo rafting pe linistitul rau Kwai. Pranzul il vom servi la un restaurant local. Ne indreptam apoi spre Pattaya Beach, unde ne vom caza la hotel. Cazare in Pattaya.

ZIUA 6: Pattaya
Dupa micul dejun ne indreptam spre portul Balihai unde ne vom imbarca in cursa spre Coral Island pentru plaja si inot. La intoarcere vom servi pranzul, dupa care ne vom relaxa la parcul acvatic al hotelului Pattaya Park. Seara, cina si program de cabaret. Cazare in Pattaya.

ZIUA 7: Bangkok-Bucuresti
Dupa micul dejun, program liber pana la ora check-out-ului (ora 12.00), dar se poate ramane in continuare in resort sau la shopping in statiune pana la ora stabilita pentru transferul spre aeroportul International Suvanarbhumi.

NU RATATI IN BANGKOK:
- Grand Palace;
- Capela lui Buddha de Smarald;
- Templul lui Buddha din Aur;
- Templul lui Buddha;
- Templul de marmura;
- Muzeul National;
- Palatul Suan Pakkad;
- Piata Plutitoare;
- Ferma cu crocodili.

SERVICII INCLUSE:
- transport avion Bucuresti - Bangkok via Istanbul;
- transfer aeroport-hotel-aeroport;
- 5 nopti cazare;
- mic dejun;
- transferuri si vizite conform programului;
- ghid local vorbitor de limba engleza.

SERVICII NEINCLUSE:
- taxa de aeroport;
- asigurarea medicala si asigurarea storno;
- alte servicii decat cele mentionate;
- intrarile la obiectivele turistice.

HOTELURI FOLOSITE IN PROGRAM:
- Bangkok: Hotel Ramada Plaza Menam Riverside 5*.
- Kanchanaburi: Hotel River Kwai Village 3*.
- Pattaya Beach: Hotel Sunset Park Resort & SPA.