Home home page  Contact us contact us  
Tel: 0232 263373, 0332 401008
Adresa: Sf Teodor, 16
IASI, 700115, ROMANIA
promotii, early booking, last minute
NEWSLETTER: selectia noastra de oferte
 
bilete avion ymessenger
bilete avion ymessenger
turism ymessenger

Cauta sejur

Data
Numar nopti
Adulti:
Copii:
  


descarcare oferte

  • Early Booking


H15012Informatii hotel


Dispune de camere dotate cu instalatii de aer conditionat, baie proprie, televizor, telefon, frigider, uscator de par, seif (contra cost), bar restaurante, piscina interioara si exterioara, centru aerobic, baie turceasca (contra cost).

EXCURSII OPTIONALE:
1. TURUL INSULEI GOZO 49 EURO (COPII: 27 EURO), (ferryboat-ul si pranzul incluse)

- Excursie in insula lui Calypso. Se viziteaza Fereastra Albastra, Fungus Rock, Pestera, se serveste pranzul traditional in satul gozitan Xlendi cu un pahar de vin, urmand sa se viziteze Biserica Ta Pinu (Biserica Miracolelor) si Citadela din Rabat. Insula a constituit scena de desfasufare a scenelor din filmul Troia, avandu-l in rolul principal pe actorul Brad Pitt.

2. TURUL VALLETTEI / MOSTA/MDINA 36 EURO (COPII 22 EURO)
- Valletta - bijuterie a patrimoniului turistic mondial. Se viziteaza Gradinile Barakka, catedrala St. Ioan care pastreaza faimoasele picturi ale lui Caravaggio, Palatul Marilor Maestri, Sediul Parlamentului, dupa care ne vom continua traseul spre Mdina si Mosta.
Mdina este fosta capitala a Maltei, cunoscuta sub numele de Orasul Tacerii, construit deasupra unor orase antice (a fost utilizata ca scena de desfasurarea a filmului Gladiatorul).
Mosta adaposteste Domul dedicat St. Maria, dom considerat al treilea din Europa ca marime nesuspendat de coloane.

3. GROTA ALBASTRA / TEMPLELE DE LA HAGAR QIM/MARSAXLOKK: 22 EURO (COPII: 14 EURO), (nu sunt incluse biletele de barca)
- Intrarea in grota similara celei din Capri se realizeaza cu o barca cu motor; aici se poate experimenta fenomenul "mainii albastre".
Se viziteaza de asemenea templele megalitice de la Hagar Qim (de 5000 ani), mai vechi decat Piramidele si Stonehenge, si satul pescaresc Mxlokk cel mai vechi sat pescaresc din Malta.

4. TURUL SICILIEI 110 EURO
- Excursie de 1 zi, se viziteaza vulcanul Etna (cota 2000) si Modica. Transferul pe mare se face cu catamaranul de mare viteza si dureaza 90 min. Excursia nu include masa. Muntele Etna este cel mai inalt si cel mai activ vulcan din Europa. Se remanca o varietate de peisaje cu sate pitoresti. De jur imprejurul vulcanului se desfasoara terenuri fertile cu culture de portocali, lamai si culturi de vita de vie din care se produc cele mai bune vinuri siciliene. La baza vulcanului se desfasoara paduri de castani ce lasa loc, gradual, padurilor de stejari, fagi, mesteceni si pini.
Modica, acest oras antic mandru si prosper, este una dintre bijuteriile stilului baroc Sicilian. Strada principala "il Corso" este un punct de intalnire tipic italian, unde se pot intalni cladiri maiestuoase.

5. MALTA HARBOUR CRUISE - ofera o panorama a capitalei La Valetta si a celor trei orase medievale Birgu, Senglea si Cospicua.
Se viziteaza porturile Marsamxetto si Grand Harbour, in care pot fi admirate obiective turistice care dateaza din perioada cavalerilor ioaniti si a colonizarii engleze.


Termeni: Malta, St. Julians - Hotel Vivaldi Golden Tulip 4*
Recomandari

  • Hilton hotel_15104_Hotel_Hilton_St_Julian3
  • Hilton
    Hotelul este situat in statiunea St. Julian's, in Portomaso, la 15 minute de...
  • Corinthia St. George hotel_17137_Corinthia_St
  • Corinthia St. George
    Corinthia Hotel St. George's Bay va lua respiratia, timpul si.. din nou!